Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12
Wyniki 11 do 15 z 15

Wątek: Fatal error: Cannot redeclare vbseo_thread_seotitle () (nie zostały jeszcze zakończone)

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Jak widzę nadal jest problem z funkcją redeclaring. Nie mogę sprawdzić, co dokładnie się dzieje, ale jeśli się odpowiednich zmian w pliku vBSEO jak opisano w instrukcji instalacji, to tylko pomysł w tej chwili mam to, że niektóre zasady powracasz do vbenterprisetranslator_seo.php pliku - nie powinien się dzieje i Nie widzę, jak to jest możliwe, ale bez sprawdzenia nie mam innych pomysłów właśnie teraz.

Przejdź do vbenterprisetranslator_seo.php i wykonane samej wersji jak includes / functions_vbseo_createurl.php - więc znaleźć vbseo_thread_seotitle funkcji i ustawić if wokół niego. Proszę mi powiedzieć, nie pomaga.

Rozumiem kwestie bezpieczeństwa - ale wciąż można zrobić kopię forum - usunąć większość treści i pozostawić tylko ślepe wiadomości. To, czego potrzebujemy, aby pomóc Ci jest, aby przejść do dokładnej konfiguracji serwera i dokładnie zobaczyć co się dzieje i dowiedzieć się dlaczego. vBET jest używany przez wielu forach - takich rzeczy się dzieje gdzie indziej, więc niestety nie jesteśmy w stanie udzielić Ci odpowiedzi od ręki, nawet jeśli będziemy bardzo szczęśliwi ci pomóc.

O Definiowanie aliasów Homepage -wykonamy kilka eksperymentów w tej dziedzinie. Jak pamiętam vBSEO freaks jeśli przekierowanie jest robione po prostu do "/", więc musimy dokonać wewnętrzny przekierowanie do index.php (nie jest to ujrzane przez przeglądarkę)-definiowanie aliasów spowodowałoby pętlę przekierowań. Sprawdzimy to jeszcze raz i zobaczymy, jak tego uniknąć, ale proszę pamiętać, że teraz mówi się o funkcjonalności innego mod i nie jesteśmy odpowiedzialni za jego zachowanie-dajemy sposób na integrację z vBSEO, ale nadal to, co dzieje się wewnątrz vBSEO to dzieje się wewnątrz vBSEO ... Dodano do listy TODO, aby ponownie zbadać tę kwestię. Proszę również spróbować zdefiniować takie aliasy w htaccess zgodnie z regułami vBET-tak to daje 301 przekierowanie unikanie przecieków i vBET byłoby nadal w stanie pracować, ponieważ byłoby przed nim nie po (w vBSEO, które zrobiły 301 dla vBET żądanie). Ale proszę trzymać się takich eksperymentów, dopóki nie uczynimy vBET w porządku na twoim forum.

Członek

jeśli i dokonać zmian vbenterprisetranslator_seo.php pojawia się pusta strona

W tej chwili jedyną rzeczą, która przychodzi mi do głowy to, że w jakiś sposób trzeba wewnętrznych pętli przekierowania. Możesz przyjść do vbenterprisetranslator_seo.php następnie trafia do vBSEO i vBSEO sprawia, że wewnętrzne przekierowanie ponownie vbenterprisetranslator_seo.php Nie wiem, czy to naprawdę się dzieje, ale to jest moje przypuszczenie, ponieważ nie mogę sprawdzić. To wyjaśniałoby, dlaczego trzeba było redeclaring błąd i dlaczego po zmianach otrzymasz pustą stronę teraz.

Jeśli masz pomysł, co może powodować (w niektórych konfiguracji vBSEO) proszę poprawić. W przeciwnym razie przejdź z procedury instalacji i integracji raz jeszcze - krok po kroku. Upewniając się, że wszystko jest jak być powinno.
    Jeśli po tym problem nadal się dzieje, to musimy dane dostępu, aby móc udzielać wsparcia w tym przypadku. Jeśli nie forum dyskusyjne następnie do jego kopii (można bez rzeczywistego wątki danych - musimy konfiguracji).

Wielkie dzięki za udzielenie dostępu do kopii forum. Użytkownicy będą bardzo zadowoleni, wiedząc, że zostały usunięte wszystkie dane w kopii, aby zapisać ich prywatności

Problem rozwiązany
    Dodałem tej linii do vbenterprisetranslator_seo.php:
    Code:
    $_SERVER['REDIRECT_URL'] = '/vbseo.php';
    Ponadto należy pamiętać, że można ustawić opcję vBSEO: Korzeń Forum życie głównej? Więc nie będzie miał PageRank przecieku na własnych linków forum.

I tutaj pojawia się kolejny wielki news - wydaje się, że po zmianie vbenterprisetranslator_seo.php jest możliwe użycie opcji vBSEO "Definiowanie aliasów Homepage"- To po prostu potrzebne do zmiany Pierwsza zasada to:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    Przetestuję go również na naszych 3 różnych forach z vBSEO. A jeśli to będzie działać, będę zawierać te zmiany w oficjalnej wersji

Mam nadzieję, że jesteś bardzo szczęśliwy

Członek

Działa!

Perfect, dziękuję

Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •