Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 10 z 10

Wątek: Zgłoszone problem posty.

Senior Member

Question Zgłoszone problem posty.

W przypadku gdy członek z innym niż domyślny język raportów postu jest to, co pisał:

Tytuł:

Raportowany post przez <- vBET_SNTA - ><!-- vBET_SNTA -> songoku231 <- vBET_ENTA - ><!-- vBET_ENTA ->

Zgłoszenie PM Raportowany post zawiera także to, jak tytuł. Proszę doradzić.

Dzięki.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

W tej chwili vBET nie zmienia maili dlatego te komentarze nie są usuwane. Będziemy go powielać na naszym serwerze i znaleźć szybką poprawkę Nadzieję, że nie ma pośpiechu z tym jednym

Będę przenieść go do zgłoszenia błędu.

Senior Member

Quote Napisał vBET View Post
    W tej chwili vBET nie zmienia maili dlatego te komentarze nie są usuwane. Będziemy go powielać na naszym serwerze i znaleźć szybką poprawkę Nadzieję, że nie ma pośpiechu z tym jednym

Będę przenieść go do zgłoszenia błędu.
    Dzięki Michał. Ale to nie mail. Treść postu nie pisał w moim administratora sub-forum jako nowy wątek. Nie mam tego problemu.

Prosimy o szczegóły Dostęp PM i dokładną instrukcję, jak go odtworzyć. Myślę, że wee trzeba dodać filtr nie tłumaczyć nazw użytkowników. To rozwiąże problem tu i pozwoli, aby to zrobić łatwo w innych przypadkach w przyszłości.

Senior Member

Szczegóły PM'd. Dziękujemy!

Rozwiązany i zostaną uwzględnione w następnym wydaniu.

Na szybkie ustalenie, proszę:
    1. Otwórz plik / Includes / vbenterprisetranslator_funciton_hooks.php
    2. Znajdź:
    if ($ _REQUEST ['language'] & & $ vbulletin-> Opcje ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['do'] = 'insertpm')) {
    3. Zamień na:
    if ($ _REQUEST ['language'] & & $ vbulletin-> Opcje ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['do'] = 'insertpm') & & ($ _POST ['do'] = 'sendEmail ") ) {
    Taurus już masz to włączone. Należy pamiętać, że na forum tej linii już zmianie i nie wiemy co do tych zmian został złożony. Proszę zobaczyć PM.

Tego problemu - proszę potwierdzić, że jest rozwiązany

Senior Member

Widzę, że ostatniego postu zgłoszona, wydaje się, zgłaszane język domyślny ustawiony jako język angielski. Czy może go zmienić z powrotem na angielski potem? Chcę tylko potwierdzić, że jest to rozwiązane, jeśli post jest zgłoszony przez kogoś z innego języka do wartości domyślnych.

I uczynił tak, jak przypuszczam zrobić, aby odtworzyć problem. Proszę sprawdzić teraz się przez tworzenie nowych raportów i potwierdzić, że jest naprawdę rozwiązać w przypadku, gdy tracimy coś

Senior Member

Jeszcze raz dziękujemy za wspaniałe wsparcie klienta Michał! Teraz mogę potwierdzić, że ten i stałe!

(Mam teraz mój drugi zakup licencji vBET.)

Dobrze wiedzieć, że problem jest rozwiązany - to rozwiązanie będzie dostępna w wersji gniazdo

PS.
    Widzę, że już zakupione 2 jeden W przypadku jakichkolwiek problemów - wiesz co zrobić - zapytaj, a my chętnie pomoże Państwu

Ciesz vBET!

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •