Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 6 z 6

Wątek: Błąd PHP: strumień nie otworzył

Senior Member

Default Błąd PHP: strumień nie otworzył

Witam, byłem sprawdzenie moich logów błędów i dużo z nich:
    [28-maj-2011 10:05:24] PHP Warning: file_get_contents (/ home / thecodec / public_html / forumz / vbet.css) [<a href='function.file-get-contents'> function.file-get -zawartość </ a>]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in / home / thecodec / public_html / / forumz vbseo.php on line 1395

Każdy pomysł dlaczego? mam zaktualizowany do najnowszej wersji vBET

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

I tylko sprawdzeniu forum i widzę w html wyjście:
    <Link rel = "stylesheet" type = "text / css" href = "images/vBET/flags/vBET.css"/>
    Również w vBET kod tylko 2 miejsca z vbet.css są jak ten jeden. Tak mam nie idea dlaczego vbseo próbuje znaleźć go w forumz/vBET.css. Może to coś z twój .htaccess i masz skierowanie do css. Czy to jest coś z vbseo. Ponieważ problem jest z vbseo - vbseo.php pole na linii 1395 - Proszę pytać vbseo zespół o to. Możesz pokazać nam swój plik .htaccess i będziemy to sprawdzać.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 29-05-11 W 21:15.

Senior Member

Michał, dzięki za odpowiedź, można uzyskać dostęp do witryny / serwera w każdej chwili sprawdzić, co trzeba jak Kamil ma wszystkie vBET Dane dostępu, jednak leczyć problem i po prostu skopiowane vbet.css z / vBET / flagi / do / forumz / to możliwe, może to mieć coś wspólnego z aktualizacji vbseo całkiem jakiś czas temu, w starym vbseo powiedziałeś nam dokonać zmian w niektórych plików vbseo w niektórych miejscach, gdy nowy vbseo przyszedł miał pliki w różnych miejscach i powiedziałeś nam, jak zrobić zmian w tym miejscu, być może tak jest?

W każdym razie, nie krępuj się dostęp, co trzeba i spójrz

Kamil jest na urlopie teraz. Proszę wyślij mi te szczegóły dostęp do mojego PM. Proszę o przesłanie informacji vBSEO CP dostęp za - być może coś jest nie tak z własnych przekierowania czy coś takiego.

Będę sprawdzić mogę coś znaleźć.

Nie uzyskać szczegółowe informacje dostępu. Czy nadal potrzebują naszej pomocy tutaj lub jest to rozwiązane?

Brak odpowiedzi - za rozwiązany. W innym przypadku proszę po prostu napisz tutaj i wrócimy do tej kwestii.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •