Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 6 , 6

Konu: PHP Hata: akışı açıldı

Kıdemli Üye

Default PHP Hata: akışı açıldı

Merhaba, benim hata günlükleri kontrol ve bunlardan bir sürü var oldum:
    [28-Mayıs-2011 10:05:24] PHP Warning: file_get_contents (/ home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbet.css) [<a href='function.file-get-contents'> function.file-get içindekiler </ a>]: failed to open stream: Böyle bir dosya ya da dizin yok hattı 1395 / home / thecodec / public_html / RenkliAdult / vbseo.php

Herhangi bir fikir neden? i BB en son sürüme yükseltilmiş

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Ben sadece forumu kontrol ve html çıktı bakın:
    <Link rel = "stylesheet" type = "text / css" href = "images/BB/bayrakları/BB.css"/>
    Ayrıca BB BB ile sadece 2 yerde kod.css bunun gibi. BB içinde bulmak için çalışıyor neden hiçbir fikrim yok yani /BB forumz.css. Belki bir şeyler olur .ve css için yeniden yönlendirme var debug. Ya BB ile bir şeydir. Sorun BB - vbseo.php hattı üzerine alan 1395 - lütfen bu konuda BB takım sor. Bize gösterebilirsiniz .dosya debug ve biz bunu kontrol edecektir.
    Last edited by vBET; 29-05-11 at 21:15.

Kıdemli Üye

Michal, cevap için teşekkürler, ancak ben sadece / BB / bayraklar / / RenkliAdult vbet.css kopyalanır / sorunu tedavi etmek istediğiniz zaman, Kamil tüm BB erişim bilgileri gibi ihtiyaç duyduğunuz herşeyi kontrol etmek için benim site / sunucu erişebilirsiniz belirli yerlerde belirli vbseo dosyalarını değişiklikler, yeni vbseo geldiğinde farklı yerlerde dosyaları vardı ve ne yapmak bize yapmak için bize eski vbseo, uzunca bir süre geri vbseo yükseltme ile ilgili bir şey olabilir orada değişiklikleri de, belki o?

Neyse, ne gerek erişmek için çekinmeyin ve bir göz atın

Kamil, şu anda tatilde. Lütfen bana sadece benim PM bu erişim bilgilerinizi göndermek. Çok vBSEO CP erişim bilgilerinizi gönderin belki özel yönlendirmeleri veya buna benzer bir şey yanlış bir şey var.

Ben bir şey bulabilirsiniz kontrol edecektir.

Erişim bilgi almak değildi. Hala burada yardıma ihtiyacım var ya da çözüldü?

Cevap yok - çözülmüş sayılır. Diğer durumlarda lütfen sadece burada yazmak ve biz konuya geri dönecektir.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •