Czytałem na forum że VBSEO mod rzeczywiście boli moje forum w taki sposób, że opisane jest?
Wiem, że to ponad rok, A ty facet zrobić fuck-mnóstwo pracy nad nią od tamtej pory, i choć powinien mieć stały ich, czy nie istnieje.
Czytałem na forum że VBSEO mod rzeczywiście boli moje forum w taki sposób, że opisane jest?
Wiem, że to ponad rok, A ty facet zrobić fuck-mnóstwo pracy nad nią od tamtej pory, i choć powinien mieć stały ich, czy nie istnieje.
Hi. Tak, wiemy, że vBSEO opisano kilka punktów, dlaczego stary vBET zaszkodzi SEO. Dlatego zadbaliśmy o każdy argument wskazywany przez zespół vBSEO i pozbędziemy się problemu poprzez poprawę vBET.
Tak jak zauważyłeś, to była stara dyskusja i to już nie jest prawdziwe. vBET jest przyjazny dla SEO. Wspieramy linki SEO. Wspieramy linki tłumaczenie .I myślę, że nawet powinniśmy podziękować vBSEO zespół za wskazywanie nam, jak poprawić nasz produkt
Od tego czasu ranga strony naszego głównego wzrostu formy od 0 do 5 i mamy ruchu z całego świata. Więc jestem pewien, że vBET nie skrzywdził naszego forum
Należy również pamiętać, że od tego czasu nie tylko poprawiliśmy vBET w obszarze SEO, dodajemy również wiele nowych funkcji i poprawę wydajności poprzez dodanie obsługi dla pełnej pamięci podręcznej plików dla gości i pamięci podręcznej
Jeśli masz więcej pytań, proszę zapytać, chętnie pomagają