wyślij mi PM FTP i szczegóły admincp (i vbseoadmin) i sprawdzić, serwera i konfiguracji vBET.
wyślij mi PM FTP i szczegóły admincp (i vbseoadmin) i sprawdzić, serwera i konfiguracji vBET.
Ten wątek zniknął kilka godzin temu, gdy witryna spadła. Teraz, że wątek jest widoczny teraz widzę, że mój ostatnia odpowiedź brakuje.
Mam w każdym razie wniosek o refundację. Czas wsparcie i poziom wsparcia jest wprost fatalne i nie mam czasu, aby czekać na więcej w połowie odpowiedzi, które nie przyczyniły się w najmniejszym stopniu.
Nie jesteś odpowiadając na pytania lub reagowania na to, co daję pod względem objawów / dalsze informacje. Zamiast tego ja mam po prostu dać dostęp na poziomie administratora do mojego forum? Dla mnie to jest ryzyko, że nie jestem gotów podjąć. Dlatego też, jeśli nie chcesz poświęcić czas i dyskutujemy tutaj to nie widzę rozwiązania.
Proszę zobaczyć tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...p-restore.html
Mieliśmy przypadkowe przywracania kopii zapasowej. Nasz hosting provider zamiast się nas nasz klient e-mail przywrócić cały system od 7 marca - mówili, że to nasz klient pocztowy został odinstalowany (dlatego Twój wątek zniknął pierwszy). Kiedy dowiedzieliśmy się, co zrobili prosiliśmy, aby natychmiast przywrócić system z najnowszej możliwej kopii zapasowej. Dlatego Twój wątek powrócić (i nie tylko swoje), ale wiadomości napisane wczoraj / dziś może zniknąć (tak wiadomości napisane po wykonaniem kopii zapasowej). I to jest dlaczego ostatniego postu nie ma.
Rozumiem, dlaczego można dostać mylne wrażenie, że nie był obsługiwany, ale to był tylko błąd po naszej stronie dostawcy hostingu i Twój wątek jest tutaj. Jesteśmy gotowi do kontynuowania wsparcia tak szybko, jak płatności wróci do nas. W tej chwili do konta PayPal płatności przytrzymaj więc musimy sprawować żadnych czynności związanych z licencji. W ciągu zaledwie opłatą pokrywającą wróci Kamil rozpocznie wspieranie ponownie. Nasza obsluga jest bezpłatny dla naszych klientów i naszych użytkowników. W tym omment nie jesteś naszym klientem (wstrzymane) i nie można być użytkownikiem płatnej wersji bez licencji.
Ponadto należy pamiętać, że problemy są z powodu zmian, które wprowadzone siebie - to nie jest, jak napisał do Paypal błąd w naszych instrukcji montażowych. Nasze instrukcje instalacji są dla struktury vBulletin. Nie musisz, bo dokonaniu modyfikacji własnej, więc jest oczywiste, że trzeba zmienić również instrukcję instalacji, aby pasowały do zmiany.
Możesz liczyć na darmowe wsparcie poprzez forum lub jeśli uważasz, że jest większy problem (ze względu na zmiany) i nie są w stanie zrobić to sam - możesz również skorzystać z płatnego serwisu instalacji: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php -proszę zauważyć, że nawet w tym przypadku może zająć dużo dłużej, że normalna instalacja, ponieważ potrzebujesz specjalnych zmian z powodu zmian, które dokonałeś. Najprawdopodobniej będzie to na poziomie .htaccess, ale może również wymagać innej konfiguracji folderu na forum, lub mała modyfikacja w naszym pliku SEO-nie może powiedzieć tak po prostu, że-Kamil jest tym, który zajmuje się Twoją sprawą.
Ostatnio edytowane przez vBET; 09-03-11 W 15:50.
Mam wycofał Paypal sporu. Oczekiwanie 3 dni i następnie widząc mój wątek znikają bardzo denerwujące, ale to brzmi jak skoczyłem pistoletu. Przepraszam
Mam strukturze vbulletin. Różnica w stosunku do "out of the box" instalacja vBulletin jest w pełni opisane w jednym z moich wcześniejszych postów i rzeczywiście był powód, zacząłem tego wątku.
Ostatnio edytowane przez norku; 09-03-11 W 17:11. Powód: przedłużony czwarte zdanie
ok, zauważyłem, że vBSEO mają różne zasady, więc proszę spróbować. htaccess (z vBET zmieniła zasady)
Code:# Some servers require the Rewritebase directive to be # enabled (remove '#' at the beginning to activate) # Please note: when enabled, you must include the path # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/) #RewriteBase / #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301] RewriteRule ^forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron) RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap) RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ forums/vbseo.php [L,QSA]
Ostatnio edytowane przez kamilkurczak; 09-03-11 W 18:07.
Trying to teraz. Dzięki.
Okay. Nr 404, ale strona jest pusta, po kliknięciu na flagę (żadnych flag). Czy trzeba znać żadnego z moich ustawień vBET?
ok musisz skonfigurować serwer, sprawdź ten post:
http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1535
więc zainstalować CURL i ICONV w php
cURL i iconv jest już aktywna. Dostaję 404 teraz po kliknięciu na flagę.
PHP Code:
iconv
iconv support enabled
iconv implementation glibc
iconv library version 2.5
Directive Local Value Master Value
iconv.input_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
iconv.internal_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
iconv.output_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
PHP Code:
curl
cURL support enabled
cURL Information libcurl/7.21.0 OpenSSL/0.9.8b zlib/1.2.3 libidn/0.6.5
Oto mój htaccess:PHP Code:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx/$1 [R=301,L]
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#vbet translator rules start
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
#vbet translator rules end
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#Remove index.php from xxxx/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]
Ostatnio edytowane przez norku; 22-05-12 W 09:39.
dlaczego masz vBET niepełnosprawnych?
również wpisać swoje admincp-> vBET-> ustawienia główne
Ostatnio edytowane przez kamilkurczak; 09-03-11 W 19:17.