Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 4 z 4

Wątek: Statystyki Proszę?

Junior Member

Default Statystyki Proszę?

Wszystkie te historie żywności są genialne, ale potrzebuję faktów, aby decyzje, więc jeśli ktoś może mi pomóc poprzez następujące

VB wersji:
    VBSEO: Numer wersji / data zainstalować:
    VBET Wersja / data zainstalować:

A Poniższe wykresy z usług Google ...
    Index stron wykres przed i po (webmaster)
    Wykres prędkości strony przed i po (webmaster)
    Odsłon Wyszukiwarka przed i po (analizy)
    Współczynnik odrzuceń przed i po (analizy)
    Hity z rodzimych Contry przed i po (analizy)

Wiem, że to duży zapytać ... ale i liczyć się tylko z tych wszystkich informacji mogłem dokonać właściwego poinformował aout decyzji o zakupie tego produktu ...

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Cześć. Niestety nie mamy takich danych - to forum ma wszelkie zainstalowane od początku tak nie było, nie ma żadnych "przed". Niektóre informacje są dołączone przez naszych użytkowników w tym podforum: vBET Dobre Stories - vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET)

Także niektórzy z naszych klientów mogą zawierać ich powiązań forum które można znaleźć tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.com/links.php więc można sprawdzić w Google, jak wiele przetłumaczonych stron są indeksowane dla konkretnych witryn i języka.

Jeśli prowadzi nas, jak uzyskać ten z Google Analytics, możemy podać wyniki procent wejście do naszego forum przez przetłumaczonych stron.

Junior Member

Byłbym szczęśliwy zrobić w pełni funkcjonalny studium przypadku na mojej stronie za pomocą bezpłatnej wersji programu (część mojej codziennej pracy jest dostarczenie dokumentacji analitycznej, więc byłoby to łatwe do zrobienia / zrozumieć ).... Następnie, czy zadziała Chciałbym kupić wersję Pro ....

Ale mogę usunąć marki oraz outlinks tworzy podczas gdy ja to robię? Ponieważ te będą miały wpływ na wyniki

To jest jedyna rzecz, thats wprowadzenie mnie nadając mu go

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Jeśli chcesz usunąć łącza kredytu w darmowej wersji, wystarczy jeśli wysyłać darowizny (szczegóły na darmowe strony wersja). Proszę wersja płatna ma więcej funkcji (np. tłumaczenie URL) i jest znacznie bardziej zoptymalizowany (w następnym wydaniu będziemy wspierać także pamięci podręcznej przez najczęściej używane implementacji). Więc jeśli ci się spodoba darmowej wersji, a następnie wypłacane z nich będzie ostatecznie coś e, co chcesz

Oprócz łącza kredytowej nie pozostaje nic innego, więc myślę, że można uruchomić go Jeśli masz jakiekolwiek przyszłe pytania proszę zapytać - chętnie pomóc

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •