1. Proszę włączyć włoskiej flagi na forum (nie znalazłem go) - teraz użytkownicy, którzy zmienili język nie jest w stanie wrócić do oryginalnej wersji językowej. Jak napisałem treść wątków, które udało mi się zobaczyć przed zobaczyłem, że muszę się zarejestrować tylko jedno zdanie we wszystkich przypadkach. To nie to, co osobiście zakładam, że jak średnia długość zawartości. Po raz kolejny to sprawia, że strony wygląda bardzo podobnie, ponieważ różnica pomiędzy krótką wątków jest tylko jedno zdanie - reszta jest układ, który jest taki sam. Nie wiem, jak jesteś tak pewien, że nie ma nic wspólnego z tą sprawą. Jeżeli wiesz coś czego nie można po prostu podzielić się nim tak będziemy w stanie pomóc szybciej. Czy wiesz, dlaczego ten e-mail został wysłany?
2. Nie węzeł, co jest program szkoły dla dzieci w swoim kraju, ale mam nadzieję, że będzie to bardzo przydatne dla nich wiedzieć, że należy się zarejestrować mod po 3 wizyt nie ma nic wspólnego z botami jak tylko przejdą.
Proszę skupić się w tej sprawie. I daj wymagane odpowiedź - nie wiem który mod używasz i nawet nie pytać, ponieważ nie jest dla mnie ważne - ważne było to uruchomić bezpieczne. Jeśli jesteś 100% pewien, że jest on bezpieczny to świetnie. Tylko w przypadku, gdy nie miał wątpliwości można zobaczyć, jak Google widzi Twoją forum dla webmasterów.
Należy pamiętać, że buty Google nie atakują innych stron - Google nie szkodzą stron. Radzimy korzystać z pamięci podręcznej na dłuższy okres, ponieważ lepiej jest dla wydajności. Także, jeśli czujesz, że to na pewno jedyny powód jest liczba tłumaczeń na swojej stronie - nie krępuj się wyłączyć niektóre z nich i włączyć ponownie, jeden po drugim od czasu do czasu. Jeszcze weź pod uwagę, że prawo jazdy jest aktywny przez 6 miesięcy i masz ten e-mail teraz. Trudno uwierzyć, że przez 6 miesięcy Google nie widział te linki - w rzeczywistości wielu z nich już indeksowane. Więc nie jestem pewien, że to jest przyczyną e-mail, który masz. Nawet jeśli jest to proszę wziąć pod uwagę wszystkie informacje, które wam po analizę tych linków.
Nie wiem co masz na myśli skuteczne wątki.
Prosimy także pamiętać, że pracujemy w tej sprawie - masz wyniki naszej analizy. I proszę trzymać z informacją, co Google uważa - bo to Ty uważa, że Google znaleźć nie poprawne. Mamy wiele forów które nie mają żadnego problemu z Google i wszystkie języki włączone. I nie jest prawdą, że zawartość nie jest fizycznie istnieje, proszę nie powiedzieć, co można twierdzić, że coś ... Zawartość istnieje dla każdego, kto odwiedza to i fizycznie istnieje w bazie danych w oryginale iw pamięci podręcznej tłumaczone formie. Nie loterii światów - jest to tłumaczenie nie mogło się zdarzyć, jeśli zawartość nie istnieje. I nic nie jest oszukiwanie tutaj - przeczytaj TOS Google - jest to Google, który twierdzi, że tłumaczenie może być buforowane do max 15 dni. Jest OK, wszystko z Google w przypadku automatycznego tłumaczenia strony - jest Google, która dokonała tego tłumaczenia![]()
Również żaden klient nie może powiedzieć, że wszelkie treści, które są przesyłane do niego z pliku statycznego, czy nie. W rzeczywistości w ten dzień prawie nic nie jest statyczne teraz. W vBulletin nie motyki widok z statyczny HTML struktury - wszystko na podstawie danych z bazy danych (języki, szablony, style). Nie mam pojęcia, jaka jest twoja wiedza na temat architektury klient-serwer z cienkiego klienta, ale należy pamiętać, że zawartość istnieje, jeśli odpowiedzi link. Mówienie, że Google uważa za oszustwo, ponieważ nie istnieje nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
Ponadto należy pamiętać, że można w każdej chwili użyć vBET linki SEO i / pl / zamiast language = - taka konfiguracja jest tylko do Ciebie i vBET obsługuje bez vBSEO.
O komunikatu, który podałeś - jak napisałem, jeśli czujesz, odkrył prawdziwą przyczynę problemu to masz rozwiązanie. Jeszcze weź pod uwagę, że jest to pewne ogólne odpowiedzi, nawet bez sprawdzania, co się dzieje. I nie licz na to:
1 - masz podobną ilość linków do pół roku.
2 - poczty Google sam mówi:
"Googlebot może niepotrzebnie się czołgać dużej liczby różnych adresów URL, które wskazują na zawartość identycznych lub podobnychLub indeksowania części witryny, które nie są przeznaczone do zaindeksowane przez Googlebota. "
Więc jeszcze raz proszę, że nasze porady i analizy wyników. Jeśli uważasz, że to tylko kwestia liczby tłumaczeń, które po włączeniu - to wiesz rozwiązania.
Czy nadal potrzebują naszej pomocy / doradztwo w tej kwestii?