1. Lūdzu ieslēdziet Itālijas karogs uz jūsu forumu (es neatradu to) - tagad lietotājiem, kuri nomainīta valoda nespēj atgriezties pie oriģinālvalodā. Kā es rakstīja satura tēmas, kas man bija iespēja redzēt, pirms es redzēju, ka man ir jāreģistrē tikai vienu teikumu visos gadījumos. Tas tā nav tas, ko personīgi es pieņemu kā vidējais garums saturu. Vēlreiz tas padara lapas izskatās ļoti līdzīgi, jo starp īstermiņa diegiem Atšķirība ir tikai viens teikums - pārējo izkārtojumu, kas ir tāds pats. Es nezinu, cik jūs esat tik pārliecināti, ka tam nav nekāda sakara ar šo lietu. Ja jūs zināt kaut ko, kas mums nav, lūdzu, vienkārši dalīties ar to, lai mēs varētu jums palīdzēt ātrāk. Vai jūs zināt, kāpēc šo e-pastu tika nosūtīts?

2. Man nav mezgls, kas ir skolas programma bērniem savā valstī, bet es ceru, ka tas būs ļoti noderīga tiem zināt, ka Jums jāreģistrējas mod pēc 3 apmeklējumiem nav nekāda sakara ar botiem, jo tie iet cauri.
Lūdzu, veltīta jautājumam. Un sniegt nepieciešamo atbildi - es nezināju, kas mod jūs lietojat, un man nav pat jautāt, jo tas nav svarīgi, man - svarīgāk bija tas boot droši. Ja esat 100% pārliecināts, ka tas ir droši, tad lieliski. Tikai gadījumā, ja Jums ir bijušas kādas šaubas, var redzēt, kā Google redz jūsu forumu Webmaster Tools.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka Google zābaki nav uzbrūk nevienu vietni - Google nekaitē vietas. Mēs ieteiktu izmantot cache uz ilgāku piešķirto termiņa pagarinājumu, jo tas ir labāk veiktspēju. Arī ja jums liekas, ka tas for sure vienīgais iemesls ir vairāki tulkojuma jūsu lapā - justies brīvi, lai izslēgtu dažus no šiem, un lai tā atkal pa vienam no laika uz laiku. Still, lūdzu, vērā, ka jūsu licence ir aktīvs 6 mēnešus, un jums šo e-pastu tagad. Ir grūti noticēt, ka par 6 mēnešiem Google nav redzēju šīm saitēm - īstenībā daudzi no tiem, jums jau indeksēti. Tāpēc es neesmu pārliecināts, ka šis ir iemesls, e-pastu, kas jums ir. Pat ja tas ir lūdzu, apsvērt visu informāciju, kas tika dota jums pēc analizēt šo saišu.

Es nezinu, ko tu domā ar efektīvas pavedieni.

Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs strādājam pie šī jautājuma - jums rezultātus mūsu analizēt. Un, lūdzu, turēt ar stāsta, ko Google uzskata - jo tas ir jums, kas uzskata, ka Google to atrast nav pareiza. Mums ir daudz forumi, kas ir absolūti nav problēmas ar Google, un ir visas valodas ieslēgts. Un tā nav taisnība, ka saturs nav fiziski pastāv, lūdzu, pateikt, ko mēs varam apgalvot, jo kaut kas ... Saturs pastāv ikvienam, kas apmeklē to un tas fiziski eksistē datubāzē oriģinālu un kešatmiņa tulkots formā. Tas nav pasaules loterijas - tas ir tulkojums tas nevarēja notikt, ja saturs nav pastāv. Un nekas nav blēdība šeit - lūdzu, izlasiet Google TOS - tas ir Google, kas apgalvo, ka tulkojumu var kešatmiņā uz 15 max dienas. Tas ir viss OK ar Google, ja automātisko lappušu tulkojumu - tas ir Google, kas par šo tulkojumu

Arī neviens klients var pateikt, ka jebkurš dokuments, kas tiek pārraidīti viņam ir no statiskā failā vai ne. Patiešām, šajā laikā gandrīz nekas nav statisks tagad. In vBulletin NO Skatīt kapļi no statiskā HTML struktūra - viss bāzes ar datiem no datu bāzes (valodas, veidnes stilus). Man nav ne jausmas, kāda ir jūsu zināšanas par klientu servera arhitektūru ar plāno klientu, bet, lūdzu, ņemiet vērā, ka saturs, pastāv, ja saite atbildes. Stāsta, ka Google to uzskata par krāpšanos, jo tas pastāv, nav nekāda sakara ar realitāti.

Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka jūs varat jebkurā brīdī izmantot vBET SEO saites, un ir / en / nevis language = - šī konfigurācija ir tikai no jums un vBET to atbalsta bez vBSEO.

Par pavadzīmes, kas jums deva - es rakstīju, ja jūtat, atklājuši patiesais iemesls par savu tēmu, tad jums ir risinājums. Still, lūdzu, uzskata, ka šis ir daži vispārīgi atbildēt pat bez pārbaudes, kas notiek. Es nevarētu rēķināties ar to:
1 - Jums ir līdzīga summa saišu pusgadā.
2 - Google mail sevi saka:
"Googlebot var nevajadzīgi būt pārmeklēt lielu skaitu atšķirīgu URL, kas norāda uz identisku vai līdzīgu saturuVai indeksēšanu jūsu vietnes daļām, kuras nav paredzēts pārmeklēts ar Googlebot ".

Tātad vēlreiz, lūdzu, apsvērt mūsu padomus un analizēt rezultātu. Ja jums liekas, tas ir tikai jautājums skaita tulkojumu, kas jums ieslēgts - tad jūs zināt risinājumu.

Vai jums vēl joprojām ir vajadzīga mūsu palīdzība / konsultācijas šajā jautājumā?