Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 7 на 7

Тема: Потребителят CP опция в профил doesn't Lang настройки на актуализация

Член
    Дата на присъединяване
    Jan 2010

Default Потребителят CP опция в профил doesn't Lang настройки на актуализация

Опцията Потребителски Cp да избират Lang doesn't работа дори и тук. и избра гръцки например и че не промяна, но само от флаг щракнете промени, забелязах, че в моя форум на първо място, така че аз се опитах тук и същото

Забранен
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Здравейте,

погледнете описанието на тази опция:
    На какъв език ще се пише собствените си мнения. Форум автоматично ще преведе собствените си мнения езици други потребители. Също така ще се преведат мнения на други езици на вашия език по подразбиране.
    Това означава, че вие не трябва да маркирате вашите мнения с [Lang] - Форумът ще открие вашия език автоматично, но има един администратор вариант, които могат да ограничат това признание в
    AdminCP - > VBET - > Google - > откриване на Google език
    вие ще намерите там подробно desciption, как тя работи.

В AdminCP има дори друга опция:
    AdminCP -> VBET -> Разни -> Пренасочване към потребителски език
    , които автоматично ще ви пренасочи към езика на вашия браузър по подразбиране. Тя не работи в нашия форум, защото тук тази опция е изключена.

Тема, се премества в раздел на отстраняване на неизправности

Член
    Дата на присъединяване
    Jan 2010

Text automatically translated from: Greek to: Bulgarian
    Translated text
    Сега тест
    Original text

Член
    Дата на присъединяване
    Jan 2010

моите настройки тук са на гръцки, но виждам, английски мнения

Забранен
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Да, вие го правите и вие ги виждате правилно - защо? Аз съм отговори в първия ми отговор Или може би става дума за нещо друго ...
    Ще видите само на гръцки, в случай, когато AdminCP опция е настроена на автоматично пренасочване или когато го изберете ръчно от знамена в горната част.

Член
    Дата на присъединяване
    Jan 2010

Plz да ми каже какво точно и може би трябва да зададете публикувате скрийншот. Искам потребител, който се избира Lang от usercp да се пренасочат в този Ланг. аз съм позволи знамена за рег. потребители благодарности

Забранен
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

AdminCP -> VBET -> Разни -> Пренасочване към потребителски език
    Благодарение на тази опция, можете да пренасочите потребителите на език по подразбиране на браузъра си и тази настройка е независима от "UserCP настройка, която се използва за превод (аз вече го, описани в първия ми отговор)

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •