Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Problem ze stylami i vBET
Witam: opisać swoją konfigurację. Vbulletin-4.0.5 i mam zainstalowane najnowsze vBET wersji. "Mam vbseo działa, ale nie zintegrowana z vBSEO vBET. Zmieniłem pliki i vBSEO mapa vBSEO forum i zniknął. Zostawiłem więc oryginały. "I nie uległy zmianie. Htacess albo. Vbeta zdaje się dobrze działać bez integracją z vBSEO, corrígame jeśli się mylę, proszę. Mój problem:-Mam trzy różne style do wyboru przez użytkownika wybiera je usuario.El i wszystko jest dobrze. -Mam kilka forów z domyślnego stylu, tak, że po wejściu dostaje tego stylu. -Z nie jest aktywne vbeta pracy. Nie mogę powiązać forum stylów. Proszę mi powiedzieć jak rozwiązać ten problem. Dziękuję bardzo.
Proszę, potrzebuję rozwiązania tego.
Należy pamiętać, że nie zintegrować vBET z vBSEO, to będzie działać, ale linki nie są tłumaczone. Ii jest lepsze dla SEO integracji i linki przetłumaczone, więc zalecamy tego. Jeśli masz problemy z integracją - najpierw upewnij się, że uczynił wszystko, jak jest wyświetlany. Następnie otwórz nowy wątek z raportu o błędzie do tego. Także proszę napisać, która wersja vBSEO używasz.
O domyślne style dla forum. Po pierwsze - należy powiedzieć to również nie działa, gdy gości cache jest wyłączony. 2 - proszę opisać w jaki sposób połączone domyślny styl z forum? Czy to jakaś konfiguracja vBuletn (gdzie), albo robi się to przez kilka mod. Musimy szczegóły, aby móc odtworzyć problem i go rozwiązać. Ponadto musimy wiedzieć, czy naprawdę jest to błąd lub niektórych kwestii integracji.
Witam:
I zmienić opcję: Użyj Pełna Cache File dla gości (BETA!) nr
Ustawić domyślne style by vBulletin normalnych funkcji. bez modów.
Możesz to sprawdzić: Idź do admincp-Forum i moderatorów.
Podjęcie jakichkolwiek forum i umieścić indywidualny styl na każdym forum.
Ustaw wyborów Przepisz przez użytkownika: tak
Jeśli wejście do tego forum zmiany stylu. Nieważne w jakim stylu używasz w tej chwili.
Teraz nie robi, t prac.
Dziękuję bardzo
Witam, więcej informacji: Mam zainstalowane vBulletin 4.0.6. Bez zmian lub Nigun vBSEO. Nie można dołączyć do dowolnego stylu do każdego forum vbeta
Proszę spojrzeć na mnie jest to normalne funkcjonowanie vBulletin co nie.
kamilkurczak
19-08-10, 11:00
masz na myśli. styl forum wybierając przez użytkownika? Muszę być zalogowany, czy nie?
Nie, to nie jest konieczne.
Można to zobaczyć na mojej stronie:
aquaterraria.com - Strona główna (http://www.aquaterraria.com)
Ta strona ma trzy główne style, użytkownicy mogą wybrać, gdy:
biały
Zielony
Brązowy
Jeśli pójdziesz na forum:
Dendrobates (http://www.aquaterraria.com/dendrobates)
Zmiany stylu (w kolorze, nagłówek ...). Ten styl jest tylko dla tego forum, a użytkownik nie może go wybrać.
Kiedy aktywnych VBER nie działa.
kamilkurczak
20-08-10, 18:17
masz vBET czynne teraz? czy nie? bo na swojej stronie i ten styl jest workng tylko na stronie głównej.
Oczywiście, że nie jest aktywna! Nie mogę włączyć vBET do tego błędu!
Wyjaśnić go ponownie, aby zobaczyć, jeśli rozumiesz. To jest mój główny sitio:pagina: białe, zielone lub brązowe. Użytkownik może wybrać które prefiera.aquaterraria.com (http://www.aquaterraria.com/forum.php), to jest Forum: zielony. Z innym logo. To jest automatyczne. Użytkownik nie może wybrać go. lub go zmienić.Dendrobates (http://www.aquaterraria.com/dendrobates/) jest to normalna cecha vBulletin. Kiedy aktywne VBET, to forum wygląda z domyślny styl na forum. Wygląda biały. Zielony nie jest. Nie można umieścić wszelkie bo mam kilka forów z niestandardowych stylów i jeśli mogę umieścić swój wygląd programu jednocześnie.
OK - Myślę, że rozumiem teraz problem. Ale proszę potwierdzić (vBulletin jest ogromna - Mam forum od lat i nadal nie korzystać z większości opcji).
Na podforum którego punkt wybraniu domyślnego stylu - nie mogą być zmieniane przez użytkowników i jest ona ustawiona na tym forum domyślnie. Tak więc wtedy, gdy ktoś jest automatycznie przełącza się w tym stylu. A gdy ktoś tam nie można zmieniać stylu. Czy to prawda?
Proszę nam powiedzieć, gdzie możemy ustawić tę opcję, będziemy w stanie odtworzyć problem.
Także proszę powiedz nam to przestaje działać, gdy vBET Cache Gość jest wyłączone, włączone lub w przypadkach stoisku. Jeśli działa z pamięcią podręczną wyłączona Guest prosimy włączyć vBET i po prostu wyłączyć Guest Cache, aż rozwiążemy ten problem.
OK dzięki reagowania.Z pamięć podręczna włączona dla gości: nie działa.Gościnnie pamięć podręczna wyłączona: nie działa.Najlepszym sposobem sprawdzenia tego e:1. utworzyć nowy styl od stylu przez defecto:2. nowego stylu, aby zmienić coś jak kolor jednostka lub logo.3. Ustalenia, czy styl nie jest wybieralny przez usuarios.4. Przejdź do "Forum & moderatorów": Przejdź do: Admin fora zaznacz wszelkie forum i przejdź do opcji stylu. Zaznaczanie: Styl dla tego forum: umieścić nowy styl. Wybierz przepisać styl wybranych przez użytkownika: tak. Po przejściu do tego forum zmiany stylu. Myślę, że to wszystko.
kamilkurczak
23-08-10, 14:27
Dziękuję za ten opis, teraz mogę go odtworzyć. Potwierdzone i zostanie naprawiony.
Dzięki jeszcze raz. :)
Proszę bardzo. Rzadko skorzystać z tej opcji. Jestem zadowolony z produktu i mam nadzieję, że zostanie rozwiązany wkrótce. Pozdrowienia!
Rozwiązane i ukaże się w następnej wersji. Na szybkie ustalenie, proszę:
1. Idź do Admin CP -> Plugin Manager
2. Znajdź i edytuj wtyczki "Translator BB Enterprise - Przekierowania"
3. Znajdź tam:
$this->load_style();
4. Umieść PRZED:
$this->read_input_context();
Dzięki! Działa perfekcyjnie: D
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):