Zobacz pełną wersję: Rozwiązany vBET dla VB4 nie będzie działać
Running vb4.0.2
Masz wersji PRO zainstalowany, ale kiedy się włączał, ale ten kod błędu:
Błąd analizy: błąd składni, nieoczekiwany $ end in / home / xxx / public_html / forum / includes / class_core.php (4031): eval () 'd code on line 146
Proszę nam powiedzieć, co jest treść linii 4031, a kolejna w includes / class_core.php pliku.
posiada mod - Proxy-to-real-ip - który musi zmienić w tym pliku.
url mod nie będzie po - 15 postów nie zostały: (
-> Uzyskać ten sam błąd z oryginalnej klasy pliku core BB
linii 4031, 4032 - z edytowanego pliku class_core
eval($template_code);
}
przy użyciu domyślnego BB class_core błąd pliku jest:
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4010) : eval()'d code on line 146
linii 4010, 4011
eval($template_code);
}
tego samego kodu w każdym pliku.
jest tej sekcji:
$template_code = self::fetch_template($this->template);
if (strpos($template_code, '$final_rendered') !== false)
{
eval($template_code);
}
else
{
eval('$final_rendered = "' . $template_code . '";');
}
if ($vbulletin->options['addtemplatename'] AND !$suppress_html_comments)
{
$template_name = preg_replace('#[^a-z0-9_]#i', '', $this->template);
$final_rendered = "\n$final_rendered\n";
}
return $final_rendered;
}
= VBET CYTAT; 1920] Powiedz nam, co jest treść linii 4031, a kolejna w includes / class_core.php pliku [/ quote].
Czy na pewno, że jest vBET winy nie tylko źle edytowany plik? Pleae dissable vBET i sprawdzić czy problem nadal istnieje. Jeśli tak, oznacza to, że edycja pliku wywala BB.
Jeśli jest vBET winy następnie należy dodać tuż przed eval ($ template_code); line:
echo 'THIS IS ONLY A TEST template name: ' . $template_name;
Po zmianie iść szybko do forum, generowanie strony, która wywala, wiadomości testowe kopii (jeżeli występują) i przesłać z powrotem oryginalny plik. Należy pamiętać, że w tym czasie całe forum na celowniku.
Prosimy o przesłanie wiadomości testowych, które Ci - potrzeby wee wiedzieć, na który szablon się zawiesi - to będzie ostatnim, który się pojawi.
że znalazłem problem .. .
-> Jest to kwestia stylu - jak działa na domyślny styl BB bez żadnych problemów .. .
wrócimy później z tym, co zostało znalezione.
OK więc. W takiej sytuacji należy użyć niestandardowych miejsce dla flagi i zobaczyć czy to rozwiązuje problem. Jeśli tak, to w dalszym ciągu przy użyciu niestandardowych miejsce i danieli instrukcję w pobliżu parametr miejsce flagi:)
Rozwiązany:)
mamy "marki free" vbulletin, więc prawa autorskie BB nie jest potrzebna do pokazania.
kod autorskich BB została usunięta.
<div id="footer_copyright" class="shade footer_copyright">
{vb:rawphrase powered_by_vbulletin}
</div>
błąd analizy odszedł po dodaniu kodu z powrotem do stopki szablonu.
->, Skrypt korzysta z części, aby dodać autorskich.
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/xxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4031) : eval()'d code on line 146
nowy błąd, nowy wątek dla niego .. .
znaleźć inne stanowisko na nim
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/506-curlopt_followlocation.html
- Nadal problem, pusta strona.
pisał w innym wątku
Rozwiązany:)
mamy "marki free" vbulletin, więc prawa autorskie BB nie jest potrzebna do pokazania.
kod autorskich BB została usunięta.
<div id="footer_copyright" class="shade footer_copyright">
{vb:rawphrase powered_by_vbulletin}
</div>
błąd analizy odszedł po dodaniu kodu z powrotem do stopki szablonu.
->, Skrypt korzysta z części, aby dodać autorskich.
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/xxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4031) : eval()'d code on line 146
nowy błąd, nowy wątek dla niego .. .
znaleźć inne stanowisko na nim
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/506-curlopt_followlocation.html
- Nadal problem, pusta strona.
pisał w innym wątku
To samo działo się tutaj. Czy ktoś może mi powiedzieć jak szybko usunąć
Automatyczne tłumaczenia wspierane przez vBET 4.2.2
część? Jego wciąż w moje prawa autorskie po usunąłem wszystko. (Markowych wersja darmowa)
To samo działo się tutaj. Czy ktoś może mi powiedzieć jak szybko usunąć
Automatyczne tłumaczenia wspierane przez vBET 4.2.2
część? Jego wciąż w moje prawa autorskie po usunąłem wszystko. (Markowych wersja darmowa)
Już PM do Ciebie:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):