PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany vBET dla VB4 nie będzie działać

Stev
21-03-10, 15:47
Running vb4.0.2

Masz wersji PRO zainstalowany, ale kiedy się włączał, ale ten kod błędu:

Błąd analizy: błąd składni, nieoczekiwany $ end in / home / xxx / public_html / forum / includes / class_core.php (4031): eval () 'd code on line 146

vBET
22-03-10, 08:08
Proszę nam powiedzieć, co jest treść linii 4031, a kolejna w includes / class_core.php pliku.

Stev
22-03-10, 12:41
posiada mod - Proxy-to-real-ip - który musi zmienić w tym pliku.

url mod nie będzie po - 15 postów nie zostały: (
-> Uzyskać ten sam błąd z oryginalnej klasy pliku core BB

linii 4031, 4032 - z edytowanego pliku class_core

eval($template_code);
}

przy użyciu domyślnego BB class_core błąd pliku jest:

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4010) : eval()'d code on line 146
linii 4010, 4011

eval($template_code);
}

tego samego kodu w każdym pliku.
jest tej sekcji:

$template_code = self::fetch_template($this->template);
if (strpos($template_code, '$final_rendered') !== false)
{
eval($template_code);
}
else
{
eval('$final_rendered = "' . $template_code . '";');
}

if ($vbulletin->options['addtemplatename'] AND !$suppress_html_comments)
{
$template_name = preg_replace('#[^a-z0-9_]#i', '', $this->template);
$final_rendered = "\n$final_rendered\n";
}

return $final_rendered;
}
= VBET CYTAT; 1920] Powiedz nam, co jest treść linii 4031, a kolejna w includes / class_core.php pliku [/ quote].

vBET
23-03-10, 04:43
Czy na pewno, że jest vBET winy nie tylko źle edytowany plik? Pleae dissable vBET i sprawdzić czy problem nadal istnieje. Jeśli tak, oznacza to, że edycja pliku wywala BB.

Jeśli jest vBET winy następnie należy dodać tuż przed eval ($ template_code); line:

echo 'THIS IS ONLY A TEST template name: ' . $template_name;

Po zmianie iść szybko do forum, generowanie strony, która wywala, wiadomości testowe kopii (jeżeli występują) i przesłać z powrotem oryginalny plik. Należy pamiętać, że w tym czasie całe forum na celowniku.
Prosimy o przesłanie wiadomości testowych, które Ci - potrzeby wee wiedzieć, na który szablon się zawiesi - to będzie ostatnim, który się pojawi.

Stev
23-03-10, 12:30
że znalazłem problem .. .

-> Jest to kwestia stylu - jak działa na domyślny styl BB bez żadnych problemów .. .

wrócimy później z tym, co zostało znalezione.

vBET
24-03-10, 07:01
OK więc. W takiej sytuacji należy użyć niestandardowych miejsce dla flagi i zobaczyć czy to rozwiązuje problem. Jeśli tak, to w dalszym ciągu przy użyciu niestandardowych miejsce i danieli instrukcję w pobliżu parametr miejsce flagi:)

Stev
24-03-10, 13:02
Rozwiązany:)

mamy "marki free" vbulletin, więc prawa autorskie BB nie jest potrzebna do pokazania.

kod autorskich BB została usunięta.

<div id="footer_copyright" class="shade footer_copyright">

{vb:rawphrase powered_by_vbulletin}

</div>
błąd analizy odszedł po dodaniu kodu z powrotem do stopki szablonu.
->, Skrypt korzysta z części, aby dodać autorskich.

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/xxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4031) : eval()'d code on line 146

nowy błąd, nowy wątek dla niego .. .

znaleźć inne stanowisko na nim
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/506-curlopt_followlocation.html
- Nadal problem, pusta strona.
pisał w innym wątku

VGF
21-05-10, 20:37
Rozwiązany:)

mamy "marki free" vbulletin, więc prawa autorskie BB nie jest potrzebna do pokazania.

kod autorskich BB została usunięta.

<div id="footer_copyright" class="shade footer_copyright">

{vb:rawphrase powered_by_vbulletin}

</div>
błąd analizy odszedł po dodaniu kodu z powrotem do stopki szablonu.
->, Skrypt korzysta z części, aby dodać autorskich.

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/xxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4031) : eval()'d code on line 146

nowy błąd, nowy wątek dla niego .. .

znaleźć inne stanowisko na nim
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/506-curlopt_followlocation.html
- Nadal problem, pusta strona.
pisał w innym wątku

To samo działo się tutaj. Czy ktoś może mi powiedzieć jak szybko usunąć

Automatyczne tłumaczenia wspierane przez vBET 4.2.2

część? Jego wciąż w moje prawa autorskie po usunąłem wszystko. (Markowych wersja darmowa)

vBET
22-05-10, 23:21
To samo działo się tutaj. Czy ktoś może mi powiedzieć jak szybko usunąć

Automatyczne tłumaczenia wspierane przez vBET 4.2.2

część? Jego wciąż w moje prawa autorskie po usunąłem wszystko. (Markowych wersja darmowa)

Już PM do Ciebie:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1