PDA

Zobacz pełną wersję: vBET spowodowało, że moje tagi straciły indesku Google!

dong
17-05-11, 13:14
Mam zainstalowane Twoje mody NLP-er - automatic thread tagger i vBet w wersji darmowej.

Od kiedy zainstalowałem vBET zauważyłem, że z indeksu Google wypadły mi tagi z podstawowego jeżyka (polski).

Z tego co widzę to na Twoim forum też jest zaindeksowanych tylko 50 tagów: wpisz site: adres forum na Google, bo ja nie moge wkleić linka.

Może jest to spowodowane tym, że są błędy w Sitemapie (tak mówią mi narzędzia dla webmastera)? Dokłądniej to one sugerują, że kilka linków prowadzi do tej samej lokalizacji.

Może czas nad tym pomyśleć NLP-er? Liczba wizyt dziennie spadła mi z 13 do 10 tys przez to, że tagi wypadły z indeksu.

vBET
18-05-11, 20:10
Podaj proszę link do serwisu, żebyśmy mogli zobaczyć co się dzieje, czy nie ma jakiś przekierowań, czy same linki dobrze działają.
Natomiast co do portalu simple-NLP to podajesz nieprawdziwe dane, obecnie w języku podstawowym Google zaindeksował tam około 275 wyników i myślę, że to są wszystkie tagi jakie istnieją w tamtym forum (istnieje tam niecałe 120, ale niektóre mają po kilka stron w wynikach). Prosta weryfikacja - wrzuć to zapytanie do Google:

site:forum.simple-nlp.pl/tags/
W związku z ta pomyłką z Twojej STRONY podejrzewam, ZE mogła zajść pomyłka odnośnie Też zaindeksowanych tagów w Twoim własnym forum - link podeślij do najpierw do zweryfikujemy.

Piszesz o błędach - podaj konkrety. NIE Jestesmy w stanie ustosunkować SIĘ zrobić nieokreślonych Błędowska, odbytu POMOC Bez konkretnych Informacji.

Zupełnie na marginesie - vBET nie modyfikuje stron w języku naturalnym (poda dodaniem flaga) tak więc jeśli istotnie znikają strony tagów z indeksu, aby proponuję zweryfikować czy czasem nie słuchowisko jeden zablokowane w plikach robots.txt

Prześlij Prosze niezbędne Informacje.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1