PDA

Zobacz pełną wersję: Wyjaśnienia Różne języki domyślne dla różnych subforach

Lundgren
18-04-11, 20:12
Możliwość ustawienia domyślnego języka w przeliczeniu na forum. Podobne do co yak983 zapytać z przedsprzedaży obszarze.

Witam mam 1 forum napisać w języku więcej

forum lang 1
sub forum lang 1
sub forum lang 1
sub forum lang 1

forum lang 2
sub forum lang 2
sub forum lang 2
sub forum lang 2

W 4.3.0 będzie korzystał z dodatkowych grup członkowskich dla langauges (jak rozumiem), a jeśli jest wsparcie do wielu grup językowych, można założyć, że jeśli ktoś jest w tej samej grupy użytkowników jako sub forum, że język będzie używane, jeśli nie, to zakłada się, że język ustawiony w profilu użytkownika jest używany.

kamilkurczak
19-04-11, 08:28
proszę mi powiedzieć, wersja whitch z vBET są używasz? i wklej tutaj url do forum - Będę sprawdzić konfigurację.

Dzięki

Lundgren
19-04-11, 10:44
Nie mam wersji vBET zainstalowany (strony forum jest nadal w fazie rozwoju / konfiguracji). Niedawno dowiedziałem się o tym modzie i zrozumiałem, że to będzie prawdopodobnie pomóc mi niezmiernie. Ale jak mogłem tylko znaleźć postu yak983 się na ten temat, i nic innego nie umieściłem go jako wniosek o funkcji jeszcze przed jej pobraniem.

Wyślę Ci PM, w jaki sposób dotrzeć do mojego vBulletin instalacji. :)

kamilkurczak
19-04-11, 20:27
ok wola uwidocznić ten FR do Michał

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1