PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany ostrzeżenie google i tagi tylko

tsak76
06-02-11, 18:49
Widziałem ostrzeżenie dla webmasterów, że moje adresy URL są zbyt wiele. tak i składa się robots.txt, aby zatrzymać wszystkich stron tłumaczenia z indeksowane. Czy istnieje sposób mam tylko przetłumaczonych stron TAG, ponieważ są najważniejsze słowa kluczowe?

kamilkurczak
07-02-11, 11:16
hello,
Prawo, spróbuj użyć pliku robots.txt - powinno pomóc.
O znaczniki - można wyjaśnić to lepiej, bo teraz nie rozumiem.

tsak76
07-02-11, 23:52
ι zablokowali wszystkie / forum / pl / forum / de itp. przed robotami txt

ale chcę tylko index strony tag dla wszystkich tłumaczeń. jak to zrobić z robots.txt

kamilkurczak
08-02-11, 14:33
ok rozumiem teraz, więc postaram się znaleźć jakieś informacje na ten temat robots.txt

Jeśli będzie blokować wszystkie przetłumaczonych stron przez plik robots.txt i dodać w tagu meta na przykład: <meta name="robots" content="index, follow"> w nagłówku?

tutaj masz przykłady jak używać znaczników meta z roboty.
http://www.seoconsultants.com/meta-tags/robots/

tsak76
08-02-11, 19:58
NO i chcesz zablokować wszystkie tłumaczenia forum ex / forum / de

ale umożliwić indeksowanie ALL przetłumaczonych stron tag / forum / de / tags

Chcę tylko tagi są indeksowane za tłumaczenia nic innego

kamilkurczak
11-02-11, 12:59
Proszę zauważyć, że jeśli zablokujesz strony na przykład forum / ja / można również zablokować wszystkie adresy z forum / ja / wewnątrz.

Staraj się używać znaczników meta

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1