Michał Жал ми е, сфаќам овој код само додавање на други јазици за showthread страници во Мапа на сајтот, да знаеш каде (место по или пред она) за додавање на други страници премногу како forumdisplay, архиви и други?
поради тоа што тие 2 страни се повеќето важно да се направи Google полесно да индексирање на тема листи, барем неговите треба да биде вклучена и интеграцијата forumdisplay и архива страници премногу во Мапа на сајтот
Последен пат изменето од basketmen; 02-10-10 на 22:46.
Во овој момент имаме тестирани кодот само да се интегрираат тема страници, кои се сметаат за најважна. Ве молиме имајте предвид дека Google ќе индекс на сите ваши страни и онака (дури и ако не направи Мапа на сајтот интеграција на сите), затоа роботи индексира сите линкови на вашите страници а вие се вклучени знамиња со линкови до преведени страници. Се разбира вклучувајќи линкови во Мапа на сајтот може да се направи индексирање побрзо. Тоа е причината зошто ние објавени теми линкови интеграција - теми промени пост толку побрзо индексирање може да биде корисно.
Кога ќе додадете го кодот од првото мислење во соодветната датотека Мапа на сајтот, да се добие на следнава грешка за време Мапа на сајтот генерација
Вклучување на Vbet 3.3.6 и 3.5.2 имала на 3.8.1 форумотФатална грешка: Повик за недефинирана функција vbet_vbseo_filter_replace_text () во / home / thespain / public_html / имала / вклучува / functions_vbseo_createurl.php on-line 47
vBET се состои од задолжителни датотека во init_startup КУКА:
Се чини дека тоа не е вклучено во вашиот случај од некоја причина. Во таков случај Ве молиме стави само согласност со reqiure_once во изменета датотека на мапа на сајтот генератор. Стави пред дополнителна шифра на vBET. Ве молиме имајте на ум дека тоа не бил тестиран - па тоа е мудро да се направи копија од датотеката пред да ја промени.Code:if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) { require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); }
Cheers за шапка Мајкл, тоа беше повеќе човечка грешка од моја страна
Јас googled на грешка и го најде тоа беше малку јас над погледна на поставувања
Јас никогаш не се менува на врската тип на VBSEO_URI
Ако го направи тоа паѓачкото опции, идиоти како мене не би го превиди
Преку минатото искуство знам да го поставите на генерација време на карта да имаат убав задоцнување Мапа на сајтот страници. Рудниците во собата да нешто 15 секунда задоцнување.
Но, јас сум среќен со вкупно страници на десет јазици
Форум Прикажи: 2904
Прикажи Тема: 1817821
Вкупно индексирани URL: 1823149
Вкупно време на обработка: 1,682.58 секунди
Дали овој код работи со Мапа на сајтот 2.6? Благодарам.
Змија каде ќе најдете генератор Мапа на сајтот 2.6?, Јас имам 2,5 и работи со тоа.
Од вас е изменета на кодот, тоа не функционира правилно.
Бројките не го додаде.
Форум Прикажи: 327
Прикажи Тема: 886.054
Прикажи пост:
Член профили:
Резултатите од анкетата:
Блог записи:
Блог Тагови:
Албум URL:
Социјални групи URL:
Ознака URL:
Архива: 169