Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 4 на 4

Тема: Барање помош за стандардниот јазик

Question Барање помош за стандардниот јазик

Навистина убаво производ. Благодарам уште еднаш за овој пробие.

Ми треба ќе им помогне или барање да се направи. За новите корисници на форумот, тоа е во ред, бидејќи тие имаат поле, за да го изберат нивното стандардниот јазик туку и за сите постоечки корисници, не постои вредност утврдена, тоа само го става "Не го поставите". Може ли да ми даде на барањето да се изврши со цел да автоматски да стави на стандардниот јазик, наместо на "не се постави" (во мојот случај тоа е француски за Вообичаената вредност)? Тоа е затоа што дури и ако се стави тема на форумот кажува на корисниците да одат менувате своите информации, многу од нив не ќе се прочита дека конец.

Тоа би било убаво ако можам да ги сменам ова автоматски за мојот постоечки корисници.

Благодарам.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Ох, не знаев за тоа, жалам. Ви благодариме за вашиот одговор.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Нема проблем - јас сум тука да ви помогнат Прашај кога ви се потребни. Исто така и за нови функции или интеграции
    Благодарам.
    Последен пат изменето од vBET; 16-11-09 на 21:50.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •