Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 3 з 3 FirstПерший 123
Результати 21 до 26 з 26

Тема: Назва переклад обірвалося в vBadvanced (Останні теми)

Хіба ви не можете дати мені деякі інші рішення? Я хотів би DoItMyself так, що в майбутньому я буду знати, що робити, не турбуючи нікого на кожному оновленні.

Як я вже сказав усе, що потрібно зробити, щоб виправити помилки натисніть змінити (доторкніться до всього), то зберегти, щоб отримати титул працює правильно.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від mario06 View Post
    Я хотів би виправити себе, дати мені кілька варіантів, щоб я міг спробувати, коли я натискаю редагувати потік (я нічого не чіпаємо), потім натисніть зберегти все працює відмінно, це означає, що він показує правильно.
    Якщо я правильно розумію - коли назва порушується, і ви зробили редагувати і зберігати, нічого не змінюючи то це виправити? І як це виглядає для нового потоку - це не працює або добре?

Крім того - я до сих пір знаходиться в очікуванні доступу деталі, які будуть в змозі вирішити цю проблему. У цей момент ви тримаєте його самостійно. Будь ласка, детально PM доступу, тому ми зможемо вирішити це питання і закрити його.

Quote Повідомлення від mario06 View Post
    Хіба ви не можете дати мені деякі інші рішення? Я хотів би DoItMyself так, що в майбутньому я буду знати, що робити, не турбуючи нікого на кожному оновленні.

Як я вже сказав усе, що потрібно зробити, щоб виправити помилки натисніть змінити (доторкніться до всього), то зберегти, щоб отримати титул працює правильно.
    Ще раз - ми повинні мати доступ до вашого форуму. Нам потрібно спочатку знайти причину питання, щоб мати можливість виправити її. І ми будемо шукати рішення, яке буде включено в наступну версію - так що ми заповнюємо знайти рішення, яке не вимагає ніяких змін в кожному оновленні.

На даний момент ми не можемо дати вам DoItYourself рішення, тому що у нас немає рішення, і ви тримаєте нас його знаходження. Якщо ви хочете, щоб він вирішив - будь ласка, дайте нам доступ. Якщо ви знаєте про проблеми безпеки, то робіть тимчасові рахунки для нас, або зміна паролів до деяких тимчасовим, або створити тест примірник вашого форуму з відтворена питання.
    Востаннє редагувалось vBET; 10-08-10 в 00:10. Причина: опечатка

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Якщо я правильно розумію - коли назва порушується, і ви зробили редагувати і зберігати, нічого не змінюючи то це виправити? І як це виглядає для нового потоку - це не працює або добре?

Крім того - я до сих пір знаходиться в очікуванні доступу деталі, які будуть в змозі вирішити цю проблему. У цей момент ви тримаєте його самостійно. Будь ласка, детально PM доступу, тому ми зможемо вирішити це питання і закрити його.

Щоб змусити її працювати.

1. Натисніть на посилання змінити
    2. Нічого не робити
    3. Просто збережіть
    Роботи = 100% означає, що нічого не зламано!
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 19-08-10 в 08:52.

Тому, можливо, вона вже вирішена, і те, що ви бачите, що це тільки кешовані поганий результат від попередніх версій. Будь ласка, розкажіть, як це працює на абсолютно новий потік - це результати ОК, потім (без цього манекена крок редагування). Якщо все гаразд тоді, я думаю, що це питання більше не існує, і ми можемо закрити це питання

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

немає відповіді - так я розумію, що не буде вирішена. Якщо ні, будь ласка, пишіть тут і я відкрию цієї теми знову.

Стр. 3 з 3 FirstПерший 123

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •