Јас сум добивање на оваа во последните теми на vbadvanced
langtitle = sk] Ф..
сите поправки?
Јас сум добивање на оваа во последните теми на vbadvanced
langtitle = sk] Ф..
сите поправки?
Последен пат изменето од vBET; 18-06-10 на 10:21. Причина: BBCode-от корекција
Јас не пишувам сето она што во претходниот пост, дека постои проблем на овој форум
напишав овој
langtitle = sk] Ф..
Последен пат изменето од vBET; 18-06-10 на 10:22.
Здраво Не постои проблем на форумот - вие само се стави ред langtitle BBCode-от - без затворање на тоа. Значи - во ѓубре, ѓубре надвор. Јас само изменето вашите пораки да бидат сигурни дека нема скршени bbcodes
За прашањето што vBET верзија користите? Последна верзија автоматски треба да го реши тоа прашање. Ве молиме даде рачно да точната страница каде што може да се види.
тоа покажува како што само во последните vbadvanced преведени теми
3.3.4
Јас не е го инсталирал тој посебен додаток кој сте го направиле, сум Претпоставувам во моментов?
Посебните е само за VBA Динамика. Другите не се потребни. Можете ли да бидете сигурни дека овој додаток кој го користите е користење global_complete кука? Дали овие страници се преведени? Те молам дај ми рачно да страница каде што може да се види вашиот проблем.
Ве молиме потврдете го тоа е истото прашање како што веќе е опишано тука: http://www.vbenterprisetranslator.co...nt-topics.html
Ако одговорот е да, тогаш ние ќе се затвори овој и продолжи таму, затоа што е подолг дискусија.
Нема потврда - под претпоставка дека тоа е истото прашање и затворање оваа. Во случај ако не е, пишете тука и тоа ќе биде повторно отворен.