Ве молиме да едноставен тест. Напиши истата порака на полски на преведени страница (на полски). Тогаш направете го тоа повторно, но овој пат пишува се на не преведени страница. Кажете не постои никаква разлика на содржината Испрати на Твитер за тие 2 пораки.
За жал Михал јас не го разбирам, и IM не лак па не можам да пишувам на полски
Можете да - веќе има таква порака само да го копирате
Право Михал, јас се испратиле 2 мислења и на полски, еден користење на полски знаме (тест пост 1) и една со помош на Англиски знаме (тест пост 2) и доби Твитер како полски можете да видите на твитови тука Кодексот Кејџ (thecodecagecom) на Твитер и оригиналниот мислења тука:
Тест пост за translation1 - Кодексот Кејџ форум
Тест пост за преведување 2 - Кодексот Кејџ форум
Ми треба да биде објавена на англиски јазик - е можно тоа?
Се чини дека МО која праќа мислења на високотонците струже bbcodes од пораката. Ве молиме проверете го за некои стандардни bbcodes - додаде порака со bbcdes за задебелени букви, код, Цитат. Направете го тоа и да се провери како тоа изгледа во овој месец.
Ако ако е мелез од покажуваат во BBCode наместо на оценуваат, тогаш не можеме да правиме ништо. bbcodes работи само ако евалуација се активира и ако постои ... Во таков случај може да се јавите МО сопственикот за Твитер извоз и од Него замолете промени, или ако тоа му е дозволено да промени во МО Твитер кодот себе.
Само провери со мојот VBA тагови и тие беа одземени од чуруликам. Не грижете се за тоа, тоа не е многу важно, јас можам да живеам со него