Јас разбирам дека сте веќе запознаени со информации за оптеретеноста на серверот што ви дадов. Ве молиме имајте во предвид дека немаат сознанија за тоа како напредна е секој од илјадници нашите корисници и секој пат јас ќе ти даде газ целосни информации како што може да биде корисно. Тоа не значи дека јас сум ти лекување како идиот - тоа значи дека јас се грижи за ви даваат информации кои можат да бидат корисни за вас и евалуација на вашиот сервер состојба. Ве молиме ме точка на други бесплатни МО кои се зборува за јас со задоволство ќе се направи споредба Исто така секое време можете слободно да се избере најдобро решение за вас.
Се проверува вашиот форум повторно и повторно, се чини да се одговори многу брзо. Те молам дај ми најдобра временска рамка за да можат да набљудувач она што се пишува за вашиот бавно одговори на врвот време.
Ако сакате да се провери колку вашиот сообраќај се промени поради vBET - Ве молиме произведуваат некои извештај, кој ќе ви покаже сите сообраќај кон преведени страници - тоа е она што заработил благодарение на vBET.
Вие сте апсолутно во право дека преводи потреба од дополнителни ресурси - не постои друг начин и никогаш не ќе го најдете производот кој ќе се претвори вашиот сајт без никаков трошок. Како што веќе спомнав најмногу време бара чекање за Google превод, кога тоа не се кеширани, и во ова време вашиот теми мора да почека за одговор што имаат најголемо влијание врз оптоварувањето на серверот. Можете да го поставите поголем кеш време да се живее - тогаш често се потребни преводи ќе биде веќе во кеш. Но, за не кеширани преводи секој производ ќе мора да почека за превод. Нема друг начин.
Ве молиме имајте во предвид дека мисли треба да се скршени да бидат во можност да го поправам.
Како што веќе сте го напишале, ние постојано подобрување vBET перформанси. И јас веќе го напиша, дека ние сме подготвени подобрувања во перформансите кои се сега на бета фаза во vBET4.x. Денес ние ќе го објави новиот vBET4.x верзија со дополнителни подобрувања во перформансите. И кога грешки за оние (ако има) ќе бидат корегирани ќе се движат тие подобрувања на vBET3.x Тоа не е неопходно да им помогнам.
Исто така никој не ве принудува да плаќа друг £ 300 за еден месец за сервер - ви се прави свој одлуки и имаш многу опции тука. Вклучувајќи намалувањето на бројот на поддржани јазици, па дури и префрлување на друг производ кои го спомнавте е многу подобро. Ние целосно се разбере дека решенијата кои се користат мора да одговара на вашите потреби и можности. Задоволство ни е да им дадеме на нашите клиенти подобро и подобар производ. И ние сме свесни дека во ситуација каде што барањето мора да чекаат за одговор форма друг сервер вашиот оптоварувањето на серверот ќе биде поголема, без разлика што решенија ние ќе ги искористиме. Ќе ни биде мило ако остане со нашите производи и конфигурирајте го да ги собере Ио вашите можности. И ние со задоволство ќе ви даде рака во оваа област
Ве молиме имајте предвид дека само даде ново решение да се интегрираат со Мапа на сајтот генератор. Ако се интегрирани - погледнете нови интеграција инструкции тука: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
Тоа драстично се зголемува брзината на Мапа на сајтот генерација (на нашиот форум над 12 пати).