I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 2 FirstI parë 12
Results 11 te 15 e 15

Thread: Më shumë probleme ngarkesës

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Snake View Post
    Kam qenë faqet e ndërtimit 10 vjet, unë jam plotësisht i vetëdijshëm load 10x nuk do të thotë burime të 10x, të ndaluar trajtimin e mua si një idiot dhe lugë të ushqyerit me mbeturina. Faktet janë të ftohtë me këtë mod vs mod tjera të lira ngarkesës juaj është mega. Dhe në kohë të pikut web faqen time tani është i ngadalshëm dhe nuk reagon. Po, faqet e përkthejnë të shpejtë jashtë pikut, por me një kosto të një server të ngadalshëm më vonë gjatë ditës. Unë kam një quad core, bastisje 15k SAS server, që është e optimizuar vetëm gjobë, të drejtuar 0,50 gjithë ditën e gjatë para se kjo me trafikun e madh. Ajo është kodi VBET që shton ngarkesës dhe e bën server ngadaltë në kohë të pikut, është një fakt, ajo nuk është rritjen e trafikut, i kanë pasur të trafikut të njëjtë dhe bots para dhe server përballoi mirë, ajo është produkt përkthimit. Periudhe. Hurry up dhe fix it, unë me të vërtetë dont duan të paguajnë një tjetër 300 £ një muaj për një përmirësim server vetëm për të drejtuar një Ministrisë së Mbrojtjes lol.
    Unë e kuptoj se ju tashmë ishte njohur me informatat në lidhje me ngarkesën në server që unë ju dha. Ju lutem vini re se nuk kam njohuri për atë se si të avancuara është secili prej mijëra përdoruesve tonë dhe çdo herë që do të ofrojë informacion të plotë ass si ajo mund të jetë e dobishme. Ajo nuk do të thotë se unë jam trajtuar ju si idiot i - kjo do të thotë se unë e kujdesit për t'ju dhënë informacione të cilat mund të jenë të dobishme për ju dhe për vlerësimin e gjendjes tuaj server. Ju lutem pika mua mod tjera të lira të cilat ju po flasim për unë me kënaqësi do të bëjë disa krahasime Gjithashtu çdo kohë që ju jeni të lirë për të zgjedhur zgjidhja më e mirë për ju.

I kontrolluar forumin tuaj përsëri dhe përsëri kjo duket të përgjigjen shumë shpejt. Ju lutem jepni kornizë më të mirë kohë për të qenë në gjendje të vëzhguesit atë që ju shkruani në lidhje me përgjigjet tuaja ngadalshëm në kohën e pikut.

Nëse ju doni të kontrolloni se sa trafikun tuaj ndryshuar për shkak të vBET - ju lutemi të gjeneruar një raport i cili do t'ju tregojë të gjitha të trafikut për faqet e përkthyer - kjo është ajo që keni fituar në sajë të vBET.

Ju jeni plotësisht të drejtë që ka nevojë për përkthime burime shtesë - nuk ka asnjë mënyrë tjetër dhe ju kurrë nuk do të gjeni produktin e cila do të përkthehet faqen tuaj pa asnjë kosto. Siç e kam përmendur tashmë koha më e kërkon duke pritur për përkthim Google kur ajo nuk është kopje e ruajtur, dhe gjatë kësaj kohe temat e tuaja duhet të prisni për përgjigje të asaj që kanë ndikimin më të madh në ngarkesën në server. Ju mund të rregulloni kohën më të mëdha për të jetuar cache - atëherë përkthimet e kërkuara shpesh do të jetë tashmë në cache. Por për të mos përkthime cached çdo produkt duhet të presin për përkthim. Nuk ka asnjë mënyrë tjetër.

Ju lutem vini re që mendon se duhet të thyer të jetë në gjendje për të rregulluar atë.

Si unë tashmë shkruar ju, ne vazhdimisht të përmirësuar punën e vBET. Dhe unë tashmë shkruar ju, se ne kemi përmirësime të gatshëm të performancës të cilat janë tani në skenë në vBET4.x beta. Sot ne do të nxjerrë versionin e ri vBET4.x me përmirësimet e performancës të tjera. Dhe kur mete për ata (nëse ka) do të korrigjohen ne do të lëvizim këto përmirësime të vBET3.x Nuk është e nevojshme për të nxitur.

Gjithashtu askush nuk detyron të paguar një tjetër 300 £ një muaj për një server - ju jeni duke bërë vendime tuaj dhe ju keni shumë opsione këtu. Përfshirë në rënie numri i gjuhëve të mbështetura, apo edhe kalimi te produkteve të tjera që ju i përmendët është shumë më mirë. Ne e kuptoj plotësisht se zgjidhjet të cilat ju jeni duke përdorur duhet të përshtaten me nevojat tuaja dhe mundësitë. Ne jemi të kënaqur për të dhënë klientëve tonë të produktit të mirë dhe më të mirë. Dhe ne jemi të vetëdijshëm se në një situatë kur kërkesa duhet të presë për një tjetër formë të përgjigjes server load serverit tuaj do të jetë më e madhe pa marrë parasysh çfarë zgjidhje ne do të përdorim. Ne do të jetë i lumtur në qoftë se ju qëndroni me produktin tonë dhe konfiguroni atë që të përshtatet yo mundësitë tuaja. Dhe ne me kënaqësi do t'ju japë një dorë në këtë fushë

Ju lutemi vini re se ne vetëm i dha zgjidhje të re për t'u integruar me Sitemap Generator. Nëse jeni të integruar - ju lutemi shikoni udhëzimet e reja të integrimit këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Ajo rrit në mënyrë dramatike shpejtësinë e gjeneratës sitemap (në forumin tonë mbi 12 herë).

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Është e qartë si dita për mua kjo mod është liruar pa testimin e duhur, dhe në mënyrë të qartë pronari nuk është i interesuar në trajtimin e çështjeve.

Fail.

Rreth adresimin e çështjes. Më vjen keq. Unë gabimisht supozuar se duke ju dhënë në përgjigje të parë këtë informacione, unë kam qenë e qartë se ne jemi të trajtojnë këtë çështje:
    Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post

...

Dhe ju jeni 100% të drejtë - ne mund të bëjmë më mirë, ne do dhe ne po bëjmë atë gjithë kohës Vetëm të prisni derisa ne të lëvizin të gjitha përmirësimet që kemi bërë gjatë zbatimit të vBET4.x

Në qoftë se unë mund të ju jap disa këshilla - ju lutem, shikoni se si ju mund të zgjedh vBET: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    Sidomos konsiderojnë paaftësi disa gjuhë dhe bllokimin e faqeve të parëndësishme nga robots.txt
    Fundit edituar nga vBET; 19-03-1003:02.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Michael, ju jeni gabim, kjo ngarkesë nuk është shkaktuar nga një rritje në trafik, është shkaktuar nga leximi dhe të shkruarit përkthime në mysql.

Nëse ekipi vBulletin mund të lexojnë dhe shkruajnë për mysql me ngarkesë të ulët pse cant ju?

Kodi i varfër miku im.
    Ju është vërejtur tashmë që ne kemi planifikuar mbështetjen e sistemeve cache (file dhe motorët ekzistues). Ju lutem konsideroni se çfarë janë qëllimet tuaja në këtë diskutim dhe a është duke shkuar në drejtimin e duhur për të përmirësuar gjendjen server turne - në qoftë se ajo është ende pikë.

Pyetja juaj supozon se ngarkesa është shkaktuar nga komunikimi me mysql. Ju lutem mund të na jepni burimi i këtij diagnozë? Ne do të për fat të mirë studimi të

Junior Member
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    4

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga sarangan View Post
    Cilin version keni përdorur? Please update për versionin e fundit - ne kemi bërë përmirësime të mëdha të performancës. Shumë përdorues shkroi falenderimet e tyre për këtë, duke parë ndryshim të madh - veçanërisht në zonën e ngarkesës server

Edited:
    Unë vetëm kontrolluar forumin tuaj dhe vBET është duke punuar atje - ju lutem mos shkruani deklarata të rreme për gjendjen e vBET.
    Fundit edituar nga vBET; 22-04-1014:58.

Faqe 2 e 2 FirstI parë 12

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •