Unë e kuptoj se ju tashmë ishte njohur me informatat në lidhje me ngarkesën në server që unë ju dha. Ju lutem vini re se nuk kam njohuri për atë se si të avancuara është secili prej mijëra përdoruesve tonë dhe çdo herë që do të ofrojë informacion të plotë ass si ajo mund të jetë e dobishme. Ajo nuk do të thotë se unë jam trajtuar ju si idiot i - kjo do të thotë se unë e kujdesit për t'ju dhënë informacione të cilat mund të jenë të dobishme për ju dhe për vlerësimin e gjendjes tuaj server. Ju lutem pika mua mod tjera të lira të cilat ju po flasim për unë me kënaqësi do të bëjë disa krahasime Gjithashtu çdo kohë që ju jeni të lirë për të zgjedhur zgjidhja më e mirë për ju.
I kontrolluar forumin tuaj përsëri dhe përsëri kjo duket të përgjigjen shumë shpejt. Ju lutem jepni kornizë më të mirë kohë për të qenë në gjendje të vëzhguesit atë që ju shkruani në lidhje me përgjigjet tuaja ngadalshëm në kohën e pikut.
Nëse ju doni të kontrolloni se sa trafikun tuaj ndryshuar për shkak të vBET - ju lutemi të gjeneruar një raport i cili do t'ju tregojë të gjitha të trafikut për faqet e përkthyer - kjo është ajo që keni fituar në sajë të vBET.
Ju jeni plotësisht të drejtë që ka nevojë për përkthime burime shtesë - nuk ka asnjë mënyrë tjetër dhe ju kurrë nuk do të gjeni produktin e cila do të përkthehet faqen tuaj pa asnjë kosto. Siç e kam përmendur tashmë koha më e kërkon duke pritur për përkthim Google kur ajo nuk është kopje e ruajtur, dhe gjatë kësaj kohe temat e tuaja duhet të prisni për përgjigje të asaj që kanë ndikimin më të madh në ngarkesën në server. Ju mund të rregulloni kohën më të mëdha për të jetuar cache - atëherë përkthimet e kërkuara shpesh do të jetë tashmë në cache. Por për të mos përkthime cached çdo produkt duhet të presin për përkthim. Nuk ka asnjë mënyrë tjetër.
Ju lutem vini re që mendon se duhet të thyer të jetë në gjendje për të rregulluar atë.
Si unë tashmë shkruar ju, ne vazhdimisht të përmirësuar punën e vBET. Dhe unë tashmë shkruar ju, se ne kemi përmirësime të gatshëm të performancës të cilat janë tani në skenë në vBET4.x beta. Sot ne do të nxjerrë versionin e ri vBET4.x me përmirësimet e performancës të tjera. Dhe kur mete për ata (nëse ka) do të korrigjohen ne do të lëvizim këto përmirësime të vBET3.x Nuk është e nevojshme për të nxitur.
Gjithashtu askush nuk detyron të paguar një tjetër 300 £ një muaj për një server - ju jeni duke bërë vendime tuaj dhe ju keni shumë opsione këtu. Përfshirë në rënie numri i gjuhëve të mbështetura, apo edhe kalimi te produkteve të tjera që ju i përmendët është shumë më mirë. Ne e kuptoj plotësisht se zgjidhjet të cilat ju jeni duke përdorur duhet të përshtaten me nevojat tuaja dhe mundësitë. Ne jemi të kënaqur për të dhënë klientëve tonë të produktit të mirë dhe më të mirë. Dhe ne jemi të vetëdijshëm se në një situatë kur kërkesa duhet të presë për një tjetër formë të përgjigjes server load serverit tuaj do të jetë më e madhe pa marrë parasysh çfarë zgjidhje ne do të përdorim. Ne do të jetë i lumtur në qoftë se ju qëndroni me produktin tonë dhe konfiguroni atë që të përshtatet yo mundësitë tuaja. Dhe ne me kënaqësi do t'ju japë një dorë në këtë fushë
Ju lutemi vini re se ne vetëm i dha zgjidhje të re për t'u integruar me Sitemap Generator. Nëse jeni të integruar - ju lutemi shikoni udhëzimet e reja të integrimit këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
Ajo rrit në mënyrë dramatike shpejtësinë e gjeneratës sitemap (në forumin tonë mbi 12 herë).