[ДЕЛ Старт] showthread [8,258.2 Kb членови користи] [66.382 s (66.382 а)]
Фатална грешка: Повик за недефинирана функција vbet_vbseo_filter_replace_text () во .../htdocs/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on-line 43
[ДЕЛ Старт] showthread [8,258.2 Kb членови користи] [66.382 s (66.382 а)]
Фатална грешка: Повик за недефинирана функција vbet_vbseo_filter_replace_text () во .../htdocs/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on-line 43
Ви благодариме за белешка - ни недостига ова прашање, бидејќи Мапа на сајтот интеграција е нашиот следен чекор. Многу предлог решение - Мапа на сајтот ве молиме отворете датотека која генерира оваа порака за грешка и додадете таму овој код:
Додај го по:Code:require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
Ве молиме кажете ни го тоа им помогне наPHP Code:
define('DIR', dirname(__FILE__).'/../');
Последен пат изменето од vBET; 17-03-10 на 18:30. Причина: коригира настава
Предупредување: require_once (dir / вклучува / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php) [function.require-еднаш]: Не успеа да се отвори поток: Нема таква датотека или директориум во / htdocs / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap.php on-line 2
Фатална грешка: require_once () [function.require]: Не успеав отворање бара "dir / вклучува / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php (include_path ='.:/ opt/RZphp5/includes ') во / htdocs / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap.php on-line 2
Последен пат изменето од Kolbi; 23-04-10 на 15:33.
Стави ја по:
На местото каде што се додава не постои DIR дефинирана. Знам дека ви побара да ја додадете на почетокот - се извинувам за конфузијаPHP Code:
define('DIR', dirname(__FILE__).'/../');
![]()
Последен пат изменето од vBET; 17-03-10 на 18:30.
Ние ќе работиме на целосно Мапа на сајтот интеграција и ќе видиме![]()
Во овој момент треба да го преведеме на форумот јазик - ние сме пред интеграција, сепак, така не можам да ви даде повеќе прецизен одговор.
Последен пат изменето од vBET; 19-03-10 на 01:03. Причина: коригира BBCode-от
Исто така, сакам само додаде Службен интеграција Упатство за vBET и имала Мапа на сајтот Генератор:
http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html