Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Гледам не сте со користење на најновата верзија на vBET. Обично ние ве советуваме да се ажурира vBET да трае верзија, затоа што луѓето се опише прашања кои би можеле да бидат веќе непроменливи. Но бидејќи јас не гледам во објавените белешки ништо за URL прашања, јас ќе ви помогне со постара верзија.
Ве молиме потврдете дека имате соодветна конфигурација во Admin CP > vBET > Main - изгледа како vBET не ја признае вашата база URL (можеби имате ред: форум јазик или форумот directory, или форум главниот домен). Јас не сум во можност да го репродуцирате прашање, па ако можете да потврдите дека вашата конфигурација е во РЕД, дека јас ќе мора да се реши прашањето на ваша страна - јас ќе ве контактираме со PM тогаш. Но, прво ве молиме проверете ја вашата конфигурација.
Ние се најде причината на овој проблем. Ова е грешка, за опција Преведете 'ALT "атрибути. Во овој момент јас оневозможено на вашиот сервер, ние ќе ја објавите овде информации кога ќе се реши ова прашање.
Ние се најде решение за ова прашање - тоа ќе бидат вклучени во следната верзија. До тогаш можете да го исклучите превод на alt атрибути или вашето знаме за вашиот мајчин јазик ќе имаат погрешно URL на преведени страници (ќе остане на преведени страница наместо да се вратам на мајчин јазик).