Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Имам бесплатна верзија на мојот тест vb3.8 форумот работи добро и би сакале да го купите овој за VB4.02 главниот форум, каде што имала е инсталиран.
Едно од прашањата јас забележав е што треба почетната страница од пребарувачот aliaises во собата да се празни а јас во моментов имаат Форум / index.php и форумот / index.php? како CMS е во доменот корен и на форум е во директориумот www-example-com/forum.
Тоа е многу лесно да ја зафркнам имала и додатоци падне над целиот форум, па ...
Зошто се aliaises празно? - Го користите имала тука и на порталот во корен - Кои се вашите опции?
Cheers
Рој
Дали прецизни инструкции интеграција тука, па ние да ги видиш пред преземање?
Имам бесплатна верзија на мојот тест vb3.8 форумот работи добро и би сакале да го купите овој за VB4.02 главниот форум, каде што имала е инсталиран.
Едно од прашањата јас забележав е што треба почетната страница од пребарувачот aliaises во собата да се празни а јас во моментов имаат Форум / index.php и форумот / index.php? како CMS е во доменот корен и на форум е во директориумот www-example-com/forum.
Тоа е многу лесно да ја зафркнам имала и додатоци падне над целиот форум, па ...
Зошто се aliaises празно? - Го користите имала тука и на порталот во корен - Кои се вашите опции?
Cheers
Рој
Дали прецизни инструкции интеграција тука, па ние да ги видиш пред преземање?
Ве молиме имајте во предвид дека почетната страница од пребарувачот адреси не се треба да биде празен повеќе - тоа е од пред неколку верзии
Ако сеуште видите такви информации во секое место на из форум - Ве молиме да ни даде линк и ние ќе го поправи