Можеби превод не се случува преку, не знам, но за 5-ти пат јас не сум со барање да промени ништо со производот. Јас сум едноставно те прашам да ми каже што е кршење на 4.1.12!
Можеби превод не се случува преку, не знам, но за 5-ти пат јас не сум со барање да промени ништо со производот. Јас сум едноставно те прашам да ми каже што е кршење на 4.1.12!
Во вашата верзија на VB цел на куки е лошо. Во најновата верзија на VB овој проблем не се случи. Ова не е прашање поврзано со vBET, но со VB. Ние ја поддржуваме vBET и нејзината интеграција со најновата верзија на VB и други додатоци.
Во ред. Кој кука ви се однесуваат на? Сум испитува class_bootstrap.php и parse_template / process_templates_complete куки се на истото место во 4.2.2 како што е во 4.1.12. Истото важи и за global_bootstrap_complete, global_complete, global_bootstrap_init_start, global_shutdown и нивните соодветни датотеки.
Знам.
Добро, јас го направи ажурирање на 4.2.2, бидејќи јас бев уморен од чекање за одговор. Сега имам нов сет на проблеми: http://www.vbenterprisetranslator.co...lated-url.html
OK. Јас ви одговори во таа тема.
Благодарам. Овие прашања се коригира.
Сега, ако јас сум недостасува нешто, јас сум уште не гледаат знамиња и обез-алтернативна тагови се преведува. Тие се само како тие беа на 4.2.2, како на 4.1.12.
Последен пат изменето од tavenger5; 14-12-13 на 14:34.
OK. Ние работиме и ги тестираат ова прашање.
OK. Најдов решение. Редоследот на куки во вас е поинаква од нашата, иако имаме истата верзија на VB.
Брз лек за овој проблем:
- Оди до AdminCP->Приклучоци & Производи->Plugin Manager->Производ : vB Претпријатие Преведувач
- Додаток уреди Преведете линк до конец
- Промени кука локација да fetch_threadinfo
- Замени PHP код на овој код:
PHP Code:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
if($thread[title]) vbet_translateUrls($thread[title]);
- Зачувај приклучок.
По расчистување гостин кеш алтернатива тагови треба да бидат преведени правилно.
Мило ми е што ти помогне.
Јас сум сеуште во потрага по причина на различен редослед извршување кука.