Преведени рачно мора прво да се најде во базата на податоци кешот. Знамиња се преведени кога адреса е веќе преведена на базата на податоци кешот.
Преведени рачно мора прво да се најде во базата на податоци кешот. Знамиња се преведени кога адреса е веќе преведена на базата на податоци кешот.
Океј - така што ќе се спречи преведени рачно од тоа да биде во базата на податоци кешот? Во примерот, јас испратени над URL-то е се преведени, но знамето врски не се, па дали тоа значи дека тие не се во базата на податоци кешот?
Ние немаме можност да го додадете во базата на податоци кешот само преведени рачно - кешот е овозможено или не. Ние не го поддржуваме оваа разлика. Ако рачно е преведен и знамето не ќе бидат преведени потоа рачно не е во базата на податоци кешот.
Значи под претпоставка: се работи само за гости, со одложен барања за превод - за ефикасноста причини. Повеќе информации: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post13517
Ред - Јас имам направено се што е наведено во ЧПП, како што претходно наведено, но не се преведени знаме URL-то.
Добро, јас тестираат ова прашање.
Прашањето е дека вашата кука parse_templates се активира премногу брзо. Ве молам, Надградете ја вашата VB.
... Или мислите ажурирање на извршување цел на "Генерирање знамиња" кој се користи parse_templates кука?