Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 9 на 9

Тема: Празно мислења

Помлад Член
    Зачленет
    Март 2012
    Мислења
    21

Default Празно мислења

Сметам дека кога немам превод на услуги достапни Јас само се добие празен пост од член негово користење. Ова е кога имам "Прикажи оригиналниот текст за корисникот" во собата да не покажуваат
    Последен пат изменето од DirtRider; 09-04-12 на 09:44.

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Август 2011
    Мислења
    441

Јас ќе го провери. Исто така молам да ми кажете ако "Покажи оригиналниот текст за корисникот" поставен на на ќе се појавува на празно мислења?
    Исто така, имајте на ум дека тоа може да биде coused но не е во ред провајдер тајна / ID / API клуч

Помлад Член
    Зачленет
    Март 2012
    Мислења
    21

Па ако имам Покажи оригиналниот текст за корисникот наместен на On тогаш да тоа ќе се покаже на оригиналниот текст. Работата е, тогаш ќе имаат еден пост во тема што не е во англиски и го добива игнорира. На API клучеви изгледа да се работи кога превод на услуги се достапни.

Помлад Член
    Зачленет
    Март 2012
    Мислења
    21

Добро, не грижете се за тоа било повеќе со тековните проблеми јас сум имаат со оваа модификација јас сега избришани, она што својата бил на пари ова испадна да биде
    Последен пат изменето од DirtRider; 11-04-12 на 08:12.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Како сте ја добиле во одговор во оваа многу тема - нашиот персонал е проверка на ова прашање.

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Август 2011
    Мислења
    441

Јас не може да репродуцира ова прашање на мојот тест форумот. Може да се молам покажи ми рачно со пример за таму каде што е "бланко" пост, а ако пристап сте ме испрати е сеуште workig јас би го провери тоа на место

Помлад Член
    Зачленет
    Март 2012
    Мислења
    21

За жал не можам да како што јас го отстраните овој мод од мојот сајт сега, како што беше ни даваат премногу прашања.

1. Празно пост кога обезбедувач на преведувачки услуги не беше достапен (Поставување да не се покаже оригиналниот текст)
    2. Пост на други јазици покрај стандардно кога обезбедувач на преведувачки услуги не беше достапен (Settings покаже оригиналниот текст) Ова предизвика конфузија како на англиски членови не може да разбере пост и ќе ги игнорираат.
    3. Форум забавување право надолу кога обезбедувач на преведувачки услуги не беше достапен, членови на форумот се пожалија дека тоа не било прифатливо во овие бавни брзини.

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Август 2011
    Мислења
    441

Како што реков јас не може да репродуцира ова прашање, па ако не е vBET инсталиран и затоа не може да ми го покаже оваа грешка во "акција" тоа е невозможно за мене да провери што беше во ред.
    Ве молам дозволете ми да го провериш во вашиот FTP.
    Последен пат изменето од r.dziadusz; 14-04-12 на 16:34.

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Јуни 2012 година
    Мислења
    14

Нема одговор па јас треба да се затвори оваа тема. Ако имате повеќе прашања во врска со оваа тема ќе се отвори тоа друг начин ве молиме напишете нов.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •