Лична порака Испрати
Лична порака Испрати
Јас само ќе го прочитаат целата работа и да ви даде поддршка во неколку минути.
нејзините реши
Извинете, но јас не сум во состојба да се утврди што е прашањето. Еве неколку работи почна и оваа тема е во хаос веќе ... Ве молиме отворете нова тема за секој сеуште постојат прашање и копија пораки од тука (само Copy, paste). Жалам за проблеми - Радек не знаат нашите управување со политика - едно прашање во една нишка, па тоа е наша грешка, но сепак ние треба да го исчисти во спротивно ќе се најлошото. Сега имам впечаток како секој пост е за нешто друго (404, vbadvanced, грчки букви во URL-то, имала бубачка) и не можам да се утврди статусот на било кое прашање. Навистина - не знам каква помош ви е потребна сега ...
Оваа тема во насловот има 404 грешки и како јас ги разбирам дека е решен. Ако сеуште имаш 404 прашањето пишете тука, ако е решен - Ве молиме потврдете. За други прашања - ве молиме отворете други теми (1 Тема на прашање). Имам нов хардвер сега (имам лаптоп несреќа па Радек беше сам на форумот последните денови), па ќе можам да ви помогне да брза тоа време. Само немојте да она што го побара - софтвер со отворен нова тема за секое прашање, па ќе бидеме во можност да го управуваат и да се врати ако е потребно (како сега) да целото прашање историја.
реков своите решени. Од друга поддршка Му дадов пристап до тест форумот и реши тоа. r.dziadusz треба да ги означиле решено.
Велики - Ви благодариме за потврда Јас сум тоа означување сега. Во случај на други / идни прашања - ве молиме отворете нова тема за секој од нив