Особисте лист відправити
Особисте лист відправити
Я щойно прочитав все це і дасть вам підтримку протягом декількох хвилин.
її вирішити
Вибачте, але я не в змозі визначити, що є проблемою. Ось декілька речей, які розпочав і цей потік знаходиться в безладді вже ... Будь ласка, відкрийте новий потік для кожного, як і раніше існуючі проблеми і копіювати повідомлення звідси (просто копіювання, вставка). Вибачте за біда - Радек не знаємо, що наші політики управління - одне питання в один потік, так що з нашої вини, але все ж нам потрібно, щоб очистити це в іншому випадку вона отримає найгірше. Тепер у мене є враження, що кожен пост про щось (404, vbadvanced, грецькі літери в URL, vbseo помилка) і я не можу визначити статус будь-якого питання. Насправді - я не знаю, яка допомога вам потрібна зараз ...
Цей потік в назві помилка 404 і, як я розумію, що це вирішується. Якщо у вас є 404 питання, будь ласка, пишіть тут, якщо вона буде вирішена - будь ласка, підтвердіть. Що стосується інших питань - будь ласка, відкрийте інші потоки (1 потік на питання). У мене є нове обладнання в даний час (у мене був ноутбук аварії так Радек був один на форум останні дні), так що я буду в змозі допомогти вам швидко цього разу. Просто, будь ласка, що я просив - відкрити новий потік для кожного випуску, тому ми зможемо керувати нею і повернутися в разі необхідності (як зараз), щоб вся історія питання.
я сказав, що його вирішити. іншої підтримки я дав йому доступ до тест форумі і вирішив її. r.dziadusz повинні відзначили його вирішити.
Великий - спасибі за підтвердження Я маркування це зараз. У випадку інших / майбутніх питання - будь ласка, відкрийте новий потік для кожного з них