Јас requist овие забавува карактеристики
Прво:
кога ќе видам знамето на страницата да се преведе, нејзиниот URL уште не е поврзано со преведени рачно па после кликнете на URL на страницата ќе биде се пренасочува кон преведени рачно
е таму далеку да се направи овој преведени рачно веќе за секој јазик со користење на AJAX или само употреба уште 1 пребарување да се направи поврзани со URL-то во својата јазик
Второ:
Преведете текст од Ајакс во controlpanel така корисникот може да го користат за да се преведе текстот како нова услуга како што се:
Google Translate
но само за текст и ducuments како зборовите Microsoft датотеки и текстуални датотеки и сите поддржани датотеки
ако вие исто така даде на корисник способност прво да испраќате датотеки и потоа да побараат да се преведе тогаш тоа ќе даде резултат на тоа ќе бидат големи Покрај тоа
патем имам обичај Внеси услуга и чување на датотеки за мојата корисници
има оваа карактеристики:
1. Секој корисник може да испратите било датотека што дозволи во администратор контролен панел
2.depend на Членска група: колку може на корисникот домаќин, и колку фајлови
3. никој не може да се види други слики освен корисник даде дозвола за пристап / посетител со испраќање на e-mail со код кој на друг корисник треба да се пишува тоа да downolad на датотека, а овој код се користи само еднаш
4.it користи датотечниот систем, исто така, со способноста да се биде над public_html да биде побезбеден
некои други карактеристики
овој систем работа, но со малку грешки, тоа е работа совршено во 3.7
Ако го користите овој систем за да се овозможи за Преведете поддршка на документот од страна на Google
така што корисникот ќе има опција да се преведат оние со помош на Google Translate услуга
само со еден клик
тоа ќе биде голем плус, исто така, и можам да го прават овој производ - што го користев за мојот сајт и ги имам сите права, бидејќи тоа е обичај работа со оваа функција да биде само за мене "кодови и работа" - за својата работа и сајт и U може да го користат за да додадете повеќе функции и го продаде јас ќе ви даде дозволи без сомнение
Ако frefer да разговараат за тоа приватно со мене ценам дека
Ви благодариме