Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 4 на 4

Тема: Vbet 2.4.4, "јазик =" параметар не генерирана во CMS

Помлад Член
    Зачленет
    Јули 2011 година
    Мислења
    11

Arrow Vbet 2.4.4, "јазик =" параметар не генерирана во CMS

Vbet 2.4.4, "јазик =" параметар или (односно "/ EN / адреса ') URL-то не се создава во CMS

па сите врски во рамките на CMS се врати на стандардниот англиски јазик

Сепак тоа може да ја разгледате остатокот на страницата Глоба во различни јазици, форум, блог, итн

иста грешка во двата од овие опции:

Додади јазик параметар за да го рачно (т.е. 'адреса? Јазик = mk')
    Креирај URL-то е во согласност со оптимизација за врската консензус (т.е. '/ EN / адреса')

. Htaccess
    Code:
    # Use PHP5 Single php.ini as default
    AddHandler application/x-httpd-php5s .php
    ErrorDocument 403 /403.html

RewriteEngine on
    RewriteBase  /

RewriteRule ^((urllist|sitemap).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
    Сите идеи?

thanx
    Последен пат изменето од vforum; 19-07-11 на 07:26.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Ве молиме имајте во предвид дека бесплатна верзија подржува само форумот. Платена верзија поддржува CMS и блогови (со полно vBulletin издавачката Suite) + многу други карактеристики.

Комплетна разлики помеѓу слободна и целосна верзија можете да најдете тука (зелената е поддржан само за целосната верзија, црна за кабина верзии): http://www.vbenterprisetranslator.co...-features.html
    Последен пат изменето од vBET; 19-07-11 на 00:40.

Помлад Член
    Зачленет
    Јули 2011 година
    Мислења
    11

Arrow

OK

Јас не се забележи овој ограничување

thanx

Quote Напишано од vBET View Post
    Ве молиме имајте во предвид дека бесплатна верзија подржува само форумот. Платена верзија поддржува CMS и блогови (со полно vBulletin издавачката Suite) + многу други карактеристики.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Не е проблем. Гледам си ја купил платена лиценца и напиша некои проблеми пост - Одам таму во моментов

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •