Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 5 на 5

Тема: Се пресели во нов сервер Мапа нема работа

Red face Се пресели во нов сервер Мапа нема работа

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Ве молиме да попрецизно - што значи тоа не значи работа? Дали имате празна страница? Дали имате празни страници наместо текст? Дали ќе видите било која порака за грешка или се како во пошта? Што се случува?

Исто така по менување сервер Ве молиме бидете сигурни дека ќе одговара на сите барања во новата средина: http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post7

сајт само држи Loading , Тоа не се случи со бесплатна верзија само платена верзија, имам suphp инсталиран на серверот е таа причина?
    Последен пат изменето од bhanuprasad1981; 12-12-09 на 18:13.

Cool

двојно пост жал
    Последен пат изменето од bhanuprasad1981; 12-12-09 на 18:13.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од bhanuprasad1981 View Post
    сајт само држи Loading , Тоа не се случи со бесплатна верзија само платена верзија, имам suphp инсталиран на серверот е таа причина?
    Ние не сме свесни за сите прашања меѓу vBET и suphp.

Ве молиме PM ми рачно на вашиот форум и пристап детали да се пренесе и Admin CP. Јас ќе провери што се случува таму.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •