חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 5 של 5

אשכול: האתר עבר שרת חדש לא יעבוד

Red face האתר עבר שרת חדש לא יעבוד

העברתי את האתר שלי לשרת חדש והפורום לא נטען עם VBET On , עובד בסדר רק אחרי שאני משבית תוסף ומסיר תוכן מ- .htaccess, מוזר אבל admincp עובד טוב עם תוסף על , דבר נוסף יש לי גרסה חינמית מותקנת באתר אחר באותו שרת זה עובד ללא בעיה

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

נא לדייק יותר - מה זה אומר לא עובד? האם יש לך דף ריק? האם יש לך דפים ריקים במקום טקסט? האם אתה רואה שום הודעת שגיאה או לקבל כזה בדואר? מה קורה?

גם לאחר שינוי שרת אנא ודא כי אתה מתאים לכל הדרישות בסביבה החדשה: http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post7

אתר פשוט ממשיך לטעון , זה לא קורה רק עם הגרסה החינמית לגרסה בתשלום, אני התקנתי suphp בשרת הוא הסיבה לכך?
    נערך לאחרונה על ידי bhanuprasad1981; 12-12-09 ב 18:13.

Cool

כפול פוסט מצטער
    נערך לאחרונה על ידי bhanuprasad1981; 12-12-09 ב 18:13.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי bhanuprasad1981 View Post
    אתר פשוט ממשיך לטעון , זה לא קורה רק עם הגרסה החינמית לגרסה בתשלום, אני התקנתי suphp בשרת הוא הסיבה לכך?
    אנחנו לא מודעים על בעיות בין vBET ו suphp.

האם תוכל לנסות להעמיס שוב קבצי vBET ושוב לייבא קובץ מוצר? אולי בשרת חדש אפאצ'י להתבלבל

אנא PM אותי כתובת לפורום שלך ופרטים גישה FTP ו-CP Admin. אני אבדוק מה קורה שם.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •