Dałem Раде. Nieważne.
Последен пат изменето од jaryx; 07-12-09 на 23:34.
1 Во последните теми во vbadvanced напишани на португалски на екранот заедно со BBCode-от Code: Како да се учествува Што да сторите за да не се појави? 2 Ти пишав за португалскиот "како да ФАçза ПРА participar " Во телото на истото се повтори. Додека содржината на сите прикажува убаво како и преведени, а не, во насловот наместо "ç"Се појави"Faa $". По моето уредување и коригирање Faa $ наç Сега предметот е прикажан како што треба. Што предизвикува оваа грешка? Како да го надминете тоа?
Како да се учествува
1 Дај ми линк, ве молиме за местото каде што може да се види. 2 Дали сте во можност да се репродуцира - тоа е како да пишувам нов пост со насловот на овој, исто така, грмушки? Патем, како што ќе биде полесно во иднина, за секој проблем, пишува посебна тема
АД. Дали знаете линк АД. 2 Ти знаеш описот на Чекајќи
Podeślij преку форумот. Ова е единствениот официјален канал преку кој се доставува помош во vBET. Информации испратени преку други канали едноставно може да умре, или да се добиени од друг компјутер и да биде подостапна за нашите вработени. Затоа sorki за непријатностите, но тоа тип повторно тука
Денес на форумот има нова "Цвет": Code: htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html Секое навестување?
htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
Да - види наслов на тема во внатрешноста на langtitle - како што не додава (код јазик). Патем - ве молиме отворете нови теми за нови проблеми Ова ќе ни помогне подобро да управуваат
Напишано од vBET Да - види дали тоа е во темата наслов таг langtitle - како што не додадете (јазичен код). Патем - ве молиме отворете нови теми за нови проблеми Ова ќе ни помогне подобро да управуваат Всушност, јас не мислам дека беше овој таг. Содржината на оваа тема. Сега се поставува прашањето: зошто ти мораш јазикот сет со EN, додека неговата IP адреса е Rosji.Czy на корисникот регистрација во форум, тоа е автоматски избрана неговиот јазик, врз основа на јазикот на кој во моментов е онлајн Па, да се вратиме на главниот проблем на оваа тема? , кој е на главната страница (vbcmps) Оваа тема покажува подобри мене: [Langtitle = ru] Запись Тоа е причината зошто јас продолжи оваа тема
Последен пат изменето од vBET; 11-10-11 на 00:42. Причина: BBCode-от корекција
Ако не сте го наместиле автоматски јазик откривање пораки, системот верува на корисникот. vBET не автоматски на јазикот во текот на rejestacji - корисникот го избира самиот. vBET предлага автоматски (добро утро марки) јазик врз основа на поставувања на прелистувачот, а не врз основа на IP. Што се однесува BB Напредно vBET Моментално нема модул интегрира со vB Напредно Динамика langtitle и нема да се толкува. vB CMPS едноставно не е уште интегрирана и затоа таму се уште не е толкува langtitle. Значи ова бара интеграција. Ако сакате да им помогне на интеграција - пишете pista дел интеграција. Дозволете ми да ви даде примерок код да се користи да го анализирам langtitle - што треба да се користи во вистинското место. vBET со текот на времето ќе го поддржи најпопуларните модата. Во моментов, имаме многу работа за да versją 3.3.0, кој wyjdzei вклучувајќи tygdniu, тогаш 4.0. Тогаш ние ќе се интегрира други модни - vB CMPS се пријавени да се интегрираат
Добро. Ви благодариме. Предмет на затворање. PS. Јас немам дозвола да се постави теми во интеграцијата ... па јас го напишав тука: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1085
Прикажи ги таг облак
Правила на форумот