Dałem Rade. Nieważne.
Viimati muutis jaryx; 07-12-09 juures 23:34.
1. Viimastel teemasid vbadvanced kirjutatud Portugali eksponeeritud koos bbcode Code: Kuidas osaleda Mida TEHA, et näha EI tundu? 2. Sa Kirjutas Portugal "como façumbes PRA participar " Kehas sāma Asja korrata. Kuigi Sisu KÕIK näidikud kenasti NII tõlgitud JA Mitte pealkirjas, Mitte "ç"Ilmus"FAA $". Pärast minu toimetamine JA parandatakse FAA $ Kohtlaç Nüüd Teema on õigesti kuvada. Valesti põhjustab selle VEA? Kuidas Seda parandada?
Kuidas osaleda
1. Anna mulle palun link kust ma näen seda. 2. Kas sa suutma paljuneda - see, kuidas sa kirjutad uue postituse pealkiri, see on ka põõsaid? Muide, kuna see on lihtsam tulevikus iga probleemi, kirjutada eraldi teemat
reklaami. Kas sa tead link reklaami. 2 Te teate kirjeldus Ootan
Podeślij foorumi kaudu. See on ainus ametlik kanal, mille kaudu abi on tarnitud vBET. Saadetud teabe muude kanalite kaudu võib lihtsalt surra, või saadud teises arvutis ja palju kättesaadavam meie personali poolt. Seetõttu sorki ebameeldivuste pärast, aga sa kirjuta see jälle siin
Täna foorum on uus "Lilleke": Code: htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html Ühtegi vihjet?
htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
Jah - vt pealkiri niit sees langtitle - sest see ei lisa (kood keeles). Muide - palun avatud uusi teemasid uusi teemasid See aitab meil paremini hallata
Algselt postitas vBET Jah-vt lõime tiitel on silt langtitle sees-kuidas see ettevaatlikult (keele tähis). Meetmetesse, palun Avage uus jutulõngu Uute emiteerimiste puhul See aitab meil paremini hallata Tegelikult, ma arvan, et ta ei ole seda silti. Samuti teema sisu. Nüüd on küsimus: Miks?Kasutaja on selle keele standardile EN, kuigi IP-aadress on Venemaalt, foorumi kasutaja registreerimine, kas automaatselt valitud oma keel, kusjuures see on praegu avatud foorum, mis keeles?Ei, tagastamise juur probleemi selle teema, mis on kodulehel (vbcmps), muudetud teema loetletakse mulle on: [langtitle = ru] Запись Sellepärast ma jätkata seda teemat
Viimati muutis vBET; 11-10-11 juures 00:42. Põhjus: BBCode parandus
Kui sa ei ole Automaatse keeletuvastuse sõnumeid süsteemi usaldab kasutaja. vBET automaatselt ei Keele ajal rejestacji - kasutaja valib ise. vBET teeb automaatselt (tere hommikust märgid) keel, mis põhineb brauseri seaded ja ei põhine IP. Nagu BB Advanced vBET praegu ei ole moodul integreerub vB Advanced Dynamics langtitle ja ei tule tõlgendada. vB CMPS lihtsalt ei ole veel integreeritud ning seetõttu ei ole veel tõlgendada langtitle. Nii et see nõuab integratsiooni. Kui soovite aidata integratsiooni - palun kirjutage Pista osa integratsiooni. Annan teile proovi koodi kasutada sõeluda langtitle - sa pead seda kasutada õiges kohas. vBET ajas toetab populaarsemaid mood. Praegu on meil palju tööd versją 3.3.0, mis wyjdzei sealhulgas tygdniu, siis 4.0. Siis me integreerida teiste mood - vB CMPS on teatatud, et integreerida
Ok. Aitäh. Teema lõpetada. ps. Mul ei ole luba luua teemasid integratsiooni ... Ma kirjutasin siin: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1085
Vaata Tag Cloud
Foorumi reeglid