Видов бесплатна верзија на овој минатата ноќ во текот на vbulletin.org и дојдов за да дознаете повеќе - да кажам дека е одлична идеја, посебно во делот за добивање на вашиот сајт индексирани во 52 јазици :-)
Јас зграпчи копија да го пробате на новиот сајт градам, и да ја инсталирате отиде и без никакви инциденти. Една забелешка на тоа дека сепак за оние од вас кои го користат vbSEO - направи промени на FORUM_ROOT/includes/functions_vbseo_createurl.php пред дека увозот на производот-vbenterprisetranslator.xml датотека
Претпоставувам дека на инструкции, исто така, се спомене овој на врвот, нешто како "Ако користите имала Ве молиме менувате оваа датотека првиот". Ако не го сторат тоа прво не ќе можат да го користите вашиот admincp додека не правиме.
Сè уште не сфатиле како да се направи игра убаво со мојата vBadvanced Линкови Directory и PhotoPost vBGallery, но јас сум сигурен дека ќе се реши наскоро.
Што сум љубовен досега е извештајот од мојот имала Мапа на сајтот генератор ова утро дека покажува дополнителни 42k адреси се создадени, бидејќи јас инсталирано МО :-)
Ако сакате да го видите во акција да го погледне -> TheCHS ~ Чарлстон форум