Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 2 на 2

Тема: Страхотна идея, страхотен продукт :-)

Junior Member m_k's Avatar
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Default Страхотна идея, страхотен продукт :-)

Видях безплатната версия на тази последна нощ в продължение на vbulletin.org и дойдоха тук, за да разберете повече - трябва да кажа, това е страхотна идея, особено в частта за получаване на вашия сайт индексирани в 52 езика :-)

Аз сграбчи копие да опитате, по нов сайт аз съм сграда, и инсталиране е добре без никакви големи инциденти. Една бележка за това обаче за тези от вас, които използват vbSEO - направете промените на FORUM_ROOT/includes/functions_vbseo_createurl.php преди внос на продукт vbenterprisetranslator.xml файла

Аз показват, че инструкциите да споменем и това най-отгоре, нещо като "Ако използвате vbSEO моля, променете този файл на първо място". Ако не направите това, първо вие няма да можете да използвате admincp, докато не го направите.

Все още не са измислили как да играе хубаво с моя vBadvanced Directory Връзки и vBGallery PhotoPost, но аз съм сигурен, че ще получите разрешен скоро достатъчно.

Това, което аз съм любов до този момент е докладът от моята карта на сайта vbSEO генератор тази сутрин, че показва допълнителна 42k URL адреси са били създадени, тъй като аз инсталиран мод :-)

Ако искате да го видите в действие, погледнете -> TheCHS ~ Чарлстън Форуми
    Последната промяна е направена от m_k; 04-12-09 В 21:57.

Junior Member m_k's Avatar
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

5 дни по-късно, и аз съм започваме да виждаме някои чужди страници език се индексират в Google :-)

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •