Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 4 на 4

Тема: Различни стандардно јазици за различни subforums

Помлад Член
    Зачленет
    Април 2011
    Мислења
    14

Default Различни стандардно јазици за различни subforums

Можност за поставување на стандардниот јазик на форумот по основа. Слично на она што yak983 прашањето за во пред-продажба област.

Quote Напишано од yak983 View Post
    Здраво имам 1 форумот пишуваат во повеќе јазични

форум lang 1
    под форум lang 1
    под форум lang 1
    под форум lang 1

форум lang 2
    под форум lang 2
    под форум lang 2
    под форум lang 2
    Како 4.3.0 ќе Use secondary член групи за langauges (што јас разбрав), и ако има поддршка да биде во повеќе јазични групи, тоа би можело да се претпостави дека ако некој е во иста членска група како под форум, тогаш тој јазик ќе биде се користи, ако не тогаш тоа ќе да се претпостави дека јазикот поставени во профилот на корисникот се користи.

vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) Персоналот
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

Ве молиме да ми кажете whitch верзија на vBET Дали сте го користите? и ставете тука на URL-то на вашиот форум - Јас ќе провери конфигурација.

Благодарам

Помлад Член
    Зачленет
    Април 2011
    Мислења
    14

Јас немам верзија на vBET инсталиран (на форумот сајт е сеуште во фаза на развој / конфигурација). Неодамна дознав за овој мод и сфати дека тоа веројатно ќе ми помогне immensly. Но, како што само може да се најде мислење yak983 на тема, и ништо друго, го ставив како функција барање дури и пред да ја преземете.

Јас ќе ви испрати е-премиерот за тоа како да стигнам до мојата vBulletin инсталирате.

vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) Персоналот
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

Добро, ќе покаже, ова е Мајкл СР
    Последен пат изменето од Marcin Kalak; 27-02-13 на 11:06. Причина: корекција BBCode

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •