Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 2 на 2 FirstПрво 12
Резултати 11 да 12 на 12

Тема: Стоп за потрага по x неуспеси (база на податоци Кеш)

Сениор
    Зачленет
    Февруари 2010
    Мислења
    210

Јас воопшто не се разбере како тоа го деградира перформанси, сигурно пониска е побрзо, без оглед на форумот.

Ако се гледа за 3 пати поголема од таа мора да биде доволно за да го најдете превод.

Зошто би Некои форуми треба да бидат пребарување 15x, а некои 5x, doesn't смисла.

Исто така, admincp англискиот јазик е толку лошо, тоа е причината зошто ми треба појаснување. Јас можам да читам само парична казна, па ве молам не ме точка на друго место, сакам поддршка, тоа е причината зошто јас сум тука.

vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) Персоналот
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

Значи, зошто тоа не е задолжително? Бидејќи еден форум да има повеќе содржина итн
    Ние работиме на нашите и нашите клиенти искуство. Подобро ако можете да го промените на вредноста на оваа опција

Значи, ве молам, тест за вас форум (исто така ако го поставите 0 - ја исклучите оваа опција)

Страница 2 на 2 FirstПрво 12

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •