Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 2 на 2 FirstПрво 12
Резултати 11 да 18 на 18

Тема: Проблем кога посетителите се регистрирате

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Еден поим - како што гледам по кликање на копчето регистрација не ве донесе до формуларот за регистрација (рачно register.php?do=register), Но само за поставување пошта (register.php?do=vMail).

Во овој момент немам идеја е ова предизвикува ова прашање, но ние едноставно може да го провериш. Ако може да се молам промена за момент вашата конфигурација, па кликнување регистрација копчето генерира целиот формуларот за регистрација. Исто така Ве молиме да ми кажете како да се конфигурира мрежата! Да се однесување на твое форум - Јас ќе го тестот на нашите тестови форуми.

Банирани
    Зачленет
    Ноември 2009
    Мислења
    9

Quote Напишано од vBET View Post
    Еден поим - како што гледам по кликање на копчето регистрација не ве донесе до формуларот за регистрација (рачно register.php?do=register), Но само за поставување пошта (register.php?do=vMail).

Во овој момент немам идеја е ова предизвикува ова прашање, но ние едноставно може да го провериш. Ако може да се молам промена за момент вашата конфигурација, па кликнување регистрација копчето генерира целиот формуларот за регистрација. Исто така Ве молиме да ми кажете како да се конфигурира мрежата! Да се однесување на твое форум - Јас ќе го тестот на нашите тестови форуми.
    Јас престанав да производ се = vMail
    Проверете пошта
    Проблемот продолжува
    Сега покажува линк на формуларот за регистрација register.php? Дали = регистрирате

vBulletin
    Имам дозвола вистински
    Последен пат изменето од tomee123; 21-11-09 на 23:11.

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

OK. Јас сум сеуште во потрага. Еден совет - Можеби има некои проблем со пренасочувања (ако 301 пренасочување се случува, тогаш тоа ќе изгуби информации за договорот за форумот услови). Јас ќе напишам робот во неколку минути па ќе видите не нешто како што се случува. Да се смири - ќе се најде решение за тој

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

ОК - Знам дека причина. Тоа е она што мислев - треба редирекција, затоа што во форма рачно останува без јазик параметар. Тоа е причината зошто се случува пренасочување. Се прашувам зошто URL-то во форма не беше променето (тоа треба да биде) - јас ќе го испита во моментов

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Дали сте користење на некои современи која ја менува адреси во форма? Јас барам во МО код, вашата html код и нашиот форум HTML код. Тоа треба да работат. Значи за подобро истрагата ќе им треба пристап до вашиот форум. Ве молиме PM ме пристап до вашиот FTP (веројатно не ќе треба Admin CP).

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Еден важно прашање - Дали сте работи на vBET 3.x ...?

Последен пат изменето од vBET; 22-11-09 на 02:08.

Банирани
    Зачленет
    Ноември 2009
    Мислења
    9

Text automatically translated from: Arabic to: Macedonian
    Translated text
    Па
    Дали ви се прифаќаат плаќање преку Western Union?

Дали е тоа мене да биде промотор на вашиот производ зони ((Блискиот Исток)) за платени
    Original text

Банирани
    Зачленет
    Ноември 2009
    Мислења
    9

Quote Напишано од tomee123 View Post
    Translated text
    Па
    Дали ви се прифаќаат плаќање преку Western Union?

Дали е тоа мене да биде промотор на вашиот производ зони ((Блискиот Исток)) за платени
    Original text
    Translated text
    Не гледам никаков одговор!
    Original text

Страница 2 на 2 FirstПрво 12

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења