Го забележав слични теми преведени но титулата = "" маркер не е.Се надевам дека ќе го поправам во следната верзија.
Го забележав слични теми преведени но титулата = "" маркер не е.Се надевам дека ќе го поправам во следната верзија.
Може да ви даде точната URL адреса каде што може да се види![]()
Кога ќе паѓачкото мени и onmouseover на слични теми на титулата остане англиски јазик.
Сакаш да кажеш дека оваа ознака: title = "Webmaster Форуми RSS наслови"?
ДА сите нив. Не само тоа кога ќе се движите глувчето над слични теми 5 линкот на дното нема да добиете превод.
Entfernen фон Софтвер kann durcheinander anderer софтвер? Ве молиме да одат над оваа линија atthe дното ќе дојдеш на линкот со глувчето ќе го видите текстот уште на англиски јазик.
title = "Webmaster Форуми RSS наслови"?
Ве молиме погледнете го линкот во Германскиот насловот е на англиски јазик.Code:<a href="http://www.webmastersite.ws/de/ask-webmaster/26665-entfernen-von-software-kann-durcheinander-anderer-software.html" title="I am having problems streaming with Windows Media Player, since I upgraded from V. 9 to 10, I was wondering if it would fix thigs if I deleted all traces of the other WMP then re-downloaded? It's like I can download video or see files I am working...">Entfernen von Software kann durcheinander anderer Software?</a>
Последен пат изменето од webmastersite; 11-10-10 на 19:07.
ОК - Сега јас ги разбирам. Бев збунет и не се сигурни дали е за Наслов HTML таг или нешто друго.
Ве молиме дека vBET преведува само текст помеѓу таговите. Текст внатрешноста на тагови атрибути не е преведен сега. Значи видливи текст на страница е преведен и остатокот останува како што е. Ние направивме овој начин за подобри перформанси и исто така сајт за безбедност (повеќето HTML параметри никогаш не треба да биде автоматски менува).
Додадовме опција која овозможува да се преведе содржината на "alt" атрибути за слики (побарано од страна на нашите клиенти). Тоа е да се конфигурираат бидејќи на перформанси. Јас може да се движи оваа тема со функција Барањата дали сакате да додадете, исто така, слични опција за титула "атрибути.
Не знам сега зошто ние тоа го правеше пред само за атрибутот "алт. Очекувам дека имавме некои проблеми, но не и сигурни. Јас ја како прифатена и ќе видиме![]()