Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 3 gada 3

Thread: Uzstādīšana problēma ar vbseo

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    97

Default Uzstādīšana problēma ar vbseo

1. Es lietoju vbseo 3.2.0, nevaru atrast šo kodu iekšpusē functions_vbseo_createurl.php failu, piemēram, mācības readme.html:

$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ ttl);

Es jau meklēt iekšpusē visas vbseo failus, pārāk, bet joprojām aprunāt atrast

lūdzu, palīdziet, let me know, ja Jums vajadzīga mana ftp, un citas detaļas

2. Vai joprojām nav risinājuma vēl tik mēs dont nepieciešams, lai izslēgtu "Aizvietot" Meta Keywords "Informatīvā?" par noklusējuma valodu piemēram, pirms lietojat vBET? Piemēram, izmantojot nosacītu varbūt vbseo failus

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    97

Puiši es varu iegūt atbalstu šeit, lūdzu tiešām nepieciešama palīdzība šeit

i jau iegādājušies vbet vairāk kā 24 stundas iet, bet tomēr aprunāt to instalēt, jo minēto problēmu

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hi.

1. Lūdzu, atjauniniet savu vBSEO. Jūs izmantojat veco versiju.

Ar savu versiju, jūs joprojām varat izmantot vBET, bet tas netiks integrēti ar vBSEO, tādēļ saites netiks tulkota. Visi pārējie vBET funkcijas strādās labi.
    Jūs varat arī meklēt sev kods, kas ir atbildīga šajā vecajā vBSEO versiju, lai iegūtu pavedienu virsrakstus un aizstāt to appropriatelly, ja jūs nevēlaties, lai atjauninātu vBSEO. Kā mājienu es varu pateikt, lai izskatītos, ja tiek izmantota funkcija vbseo_thread_seotitle. Lūdzu, ņemiet vērā, ka vecāka gadagājuma vBET versijas strādāja ar vBSEO 3.2.x (kā es atceros, mūsu foruma strādāja par 3.2.2) un integrācijas procedūru, bija dažādi, bet šajā brīdī tas nav darbs, tāpēc es nevaru sniegt jums vecs integrācijas instrukcijas. vBSEO mainīt savu kodu, un arī vBET bija, tāpēc integrāciju arī bija jāmaina.
    Es tikai pārbauda un 3.2.2 vBSEO kods, jūs varat atrast:
    Code:
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    Tātad jums vienkārši ir pārāk vecs, - netiek atbalstīta versija. Lūdzu, atjauniniet vai izmantot vBET bez saitēm tulkojumu (nav labākais jūsu SEO), vai atrast kodu, kas būtu jāmaina, un mainīt to.

2. Tajā brīdī šis variants ir izslēgts. Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas neietekmē jūsu SEO, tāpēc, ka meklētājprogrammas vienkārši ignorē atslēgvārdiem meta tag, un izmanto īstu lapas saturu indeksācija.
    Pēdējo reizi vBET; 02-09-10 pie 22:45.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •