Hi.
1. Lūdzu, atjauniniet savu vBSEO. Jūs izmantojat veco versiju.
Ar savu versiju, jūs joprojām varat izmantot vBET, bet tas netiks integrēti ar vBSEO, tādēļ saites netiks tulkota. Visi pārējie vBET funkcijas strādās labi.
Jūs varat arī meklēt sev kods, kas ir atbildīga šajā vecajā vBSEO versiju, lai iegūtu pavedienu virsrakstus un aizstāt to appropriatelly, ja jūs nevēlaties, lai atjauninātu vBSEO. Kā mājienu es varu pateikt, lai izskatītos, ja tiek izmantota funkcija vbseo_thread_seotitle. Lūdzu, ņemiet vērā, ka vecāka gadagājuma vBET versijas strādāja ar vBSEO 3.2.x (kā es atceros, mūsu foruma strādāja par 3.2.2) un integrācijas procedūru, bija dažādi, bet šajā brīdī tas nav darbs, tāpēc es nevaru sniegt jums vecs integrācijas instrukcijas. vBSEO mainīt savu kodu, un arī vBET bija, tāpēc integrāciju arī bija jāmaina.
Es tikai pārbauda un 3.2.2 vBSEO kods, jūs varat atrast:
Code:
$vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
Tātad jums vienkārši ir pārāk vecs, - netiek atbalstīta versija. Lūdzu, atjauniniet vai izmantot vBET bez saitēm tulkojumu (nav labākais jūsu SEO), vai atrast kodu, kas būtu jāmaina, un mainīt to.
2. Tajā brīdī šis variants ir izslēgts. Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas neietekmē jūsu SEO, tāpēc, ka meklētājprogrammas vienkārši ignorē atslēgvārdiem meta tag, un izmanto īstu lapas saturu indeksācija.