Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 3 од 3

Тема: Инсталација проблем са вБуллетин

Default Инсталација проблем са вБуллетин

1. Ја сам помоћу вБуллетин 3.2.0, И цант наћи овај код у фајл фунцтионс_вбсео_цреатеурл.пхп као настава на РЕАДМЕ.хтмл:

$ Вбсео_гцацхе_тхреад ['сеотитле'] = вбсео_филтер_реплаце_тект ($ ТТЛ);

Ја сам већ тражи унутар свих вБСЕО фајлове превише, али и даље не могу га наћи

Плеасе хелп, јавите ми ако вам треба мој ФТП и друге детаље

2. Да ли постоји још увек нема решења а тако ми ноцас треба искључити "Замени садржај" Мета кључне речи "?" за подразумевани језик Kao pre koristeći vBET? Kao i korišćenje uslovnog možda u vbseo datoteka

Момци могу да добијем подршку овде молим стварно потребна помоћ овде

Већ сам купио вбет више од 24 сата иде, али још увек не могу да га инсталирате јер изнад проблема

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи.

1. Ажурирајте свој вБуллетин. Ви користите стару верзију.

Са вашом верзијом и даље можете користити вБЕТ, али то неће бити интегрисан са вБуллетин, тако да везе неће бити преведени. Све остале функције вБЕТ ће радити добро.
    Takođe, možete pogledati za kod koji je odgovoran za ovaj stari vBSEO verzija za dobivanje odreni an konac i zameni appropriatelly ako ne želite da ažurirate vBSEO. Kao znak mogu reći da pogledam gde se koristi funkcija вбсео_тхреад_сеотитле. Molim Vas obratite pažnju da starije verzije vBET radi sa vBSEO 3.2.x (kao JA seti se naš forum je radi na 3.2.2) i integracije je različita, ali u ovom trenutku neće raditi, tako da ne mogu da vam dam stari integracije uputstva. vBSEO promenila svoj zakon i takođe nije vBET, tako da integracija takođe su morali da se menja.
    Ја само проверени и на вБуллетин 3.2.2 код можете наћи:
    Code:
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    Дакле, управо сте сувише стари - није подржана верзија. Ажурирајте, или користите вБЕТ без везе превода (не најбоља за ваш СЕО), или наћи код који би требало да се мења и мења га.

2. У овом тренутку ова опција мора да буде искључен. Имајте на уму да она неће утицати на вашу СЕО, јер претраживачи једноставно игнорише кључне речи мета таг и користи реалним садржај странице за индексирање.
    Последњи изменио vBET; 02-09-10 U 22:45.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •