Lūdzu, ņemiet vērā, ka jums nav integrēt vBET ar vBSEO, tad tas būs darbs, bet saites netiks tulkota. Ii ir labāk jūsu SEO ir integrēt un ir saites tulkota, tāpēc mēs iesakām šo. Ja jums ir problēmas ar integrāciju - vispirms pārliecinieties, ka jūs, viss, kā tas ir parādīts. Tad atveriet jaunu pavedienu ar kļūdas ziņojumu par to. Tāpat, lūdzu, rakstiet kas vBSEO versiju jūs lietojat.
Par noklusējuma stilus forumos. Pirmais - lūdzu, izstāstiet arī tā nedarbojas, ja viesis cache ir atspējota. 2. - lūdzu, aprakstiet, kā jūs pārī noklusējuma stilu ar forumu? Vai tā ir sava vBuletn konfigurācija (kur), vai tas tiek darīts ar kādu mod. Mums ir nepieciešama informācija, lai varētu reproducēt jautājumu un atrisināt to. Tāpat mums ir jāzina, vai tas tiešām ir bug, vai daži integrācijas jautājums.
Pēdējo reizi vBET; 16-08-10 pie 22:43.
Hello:
Es mainīt opcija: izmantojiet pilnu faila Cache Viesiem (BETA!) Nr
Es noteikti noklusējuma stilus vBulletin normālās funkcijas. nē mods.
Varat pārbaudīt šo: Iet uz AdminCP-Forum un moderatoriem.
Veikt jebkurā forumā un nodot individuālu stilu jebkurā forumā.
Set Rewrite ievēlēšanu lietotājs: jā
Ja ievadāt šo forumu stila izmaiņas. Nav svarīgi, kāda stila jūs izmantojat brīdī.
Tagad doesn, t darbi.
Thanks a lot
tu domā. forums style chosing lietotājs? Man ir jābūt pieteicies, vai ne?
Nē Tas nav nepieciešams.
Jūs varat redzēt šo manā lapā:
aquaterraria.com - Inicio
Šī lapa ir trīs vispārīgi stili, lietotāji var izvēlēties tie:
balts
Zaļā
Brūns
Ja jūs iet uz forumu:
Dendrobates
Stila izmaiņas (krāsa, header ...). Šis stils ir tikai šajā forumā, un lietotājs nevar izvēlēties to.
Kad es aktīvs Vber, ne darbi.
Vai jums ir vBET aktīvajām tagad? vai ne? jo es biju uz jūsu vietni, un šis stils ir Darbadienas Darba tikai uz galveno lapu.