Ir daudz vietas, kur lietotājvārdiem ir parādīts. Ja jūs atrast vienu no vietām, kur lietotājvārdi joprojām tulko - lūdzu, paziņojiet to šeit
Ir daudz vietas, kur lietotājvārdiem ir parādīts. Ja jūs atrast vienu no vietām, kur lietotājvārdi joprojām tulko - lūdzu, paziņojiet to šeit
Šobrīd ir grūti pamanīt - dīvaini lietotājvārdus netiks tulkota. Bet ir dažas jomas, kur tas ir iespējams, ka lietotājvārdus joprojām tulkots. Ja es atrastu tādu vietu, es strādāšu par to
Pēdējo reizi vBET; 13-10-09 pie 15:59.
Mana lietotājvārdiem tiek tulkoti visur, kas ir tiešsaistē, stabi, uc
Pēdējo reizi vBET; 08-11-09 pie 01:46. Reason: Nepareizs BBCodes
Vai jums, izmantojot kādu mod kas noņem komentārus? ...
Skatiet šo:
http://www.vbenterprisetranslator.co...t.html # post213
Ja jums ir jātulko visur, tad es pieņemu, ka jūs lietojat šādas mod.
Hmm Atvainojiet Es nezinu, ko nozīmē "izdzēst komentārus," ir. Vai jūs varat paskaidrot vai dot piemērs šādai mod? Mēs varam izveidot sarakstu, pārāk ar mods, kas "noņemt komentārus".
vBET izmanto HTML komentārus, lai noteiktu, kuras daļas no jūsu rezultātu lapā nevajadzētu tulkot. Tas vienkārši liek šādu tekstu starp:
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA-->
un
<!--END vBET NOT TRANSLATED AREA-->
Tātad, ja jums ir, izmantojot dažas mod, kas tīra HTML komentāri, tad rezultāts, kas nāk, lai gala vBET spraudnis (tas ir viens global_complete hook) ir bez šo paziņojumu un vBET ir tulkojot viss - tāpat kā tas bija komandu.
Tātad, lūdzu, atrast mod, kas ir likvidēt HTML komentāriem un atslēgt to vai tā spraudnis izmanto global_complete āķis, kas izpildi, lai 1001. Jūs darīt to visu ar Admin CP.
Ja jums nepieciešams vairāk mājienus tikai ļaujiet man zināt, es labprāt palīdzēs jums
Es mēģināju apturētu visas global_complete āķa spraudnis (izņemot vBET un vBSEO protams), bet tas joprojām atspoguļojas.
Man būs iet caur katru produktu tagad un atspējot pa vienam, lai atrastu vainīgo.