Tam je veľa miest, kde sú uvedené mená. Ak ste si našli jedno z miest, kde sú mená doteraz preložené - oznámte to prosím tu
Tam je veľa miest, kde sú uvedené mená. Ak ste si našli jedno z miest, kde sú mená doteraz preložené - oznámte to prosím tu
Práve teraz je ťažké si všimnúť - zvláštne mená nebudú preložené. Ale tam sú niektoré oblasti, kde je možné, že mená budú ešte preložené. Ak by som nájsť také miesto, kde som sa na tom pracovať
Naposledy upravil vBET; 13-10-09 v 15:59.
My mená sú prekladané všade, kto je online, príspevkov, atď
Naposledy upravil vBET; 08-11-09 v 01:46. Dôvod: Zlé BBCode
Používate žiadne mod, ktorý odstraňuje komentáre? ...
Pozri toto:
http://www.vbenterprisetranslator.co...t.html # post213
Ak ste si všade, potom som sa predpokladať, že používate ako mod.
Hmm Ospravedlňujem sa, že neviem, čo "odstrániť komentáre" na mysli. Môžete mi to vysvetliť alebo uviesť príklad takého mod? Môžeme zostaviť zoznam príliš mods, ktoré "odstrániť komentáre".
vBET používa HTML komentár určiť, ktoré časti vášho stránky s výsledky by nemali byť preložený. Je to proste dáva ako text medzi:
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA-->
a
<!--END vBET NOT TRANSLATED AREA-->
Takže ak používate nejaký mod ktorý čistí HTML komentáre, potom výsledok, ktorý prichádza do konečnej vBET plugin (je to jeden pre global_complete háčik) je bez tohto oznámenia a vBET je prekladať všetko - len ako to bolo príkaz.
Takže prosím, nájsť mod, ktorý odstraňuje HTML komentáre a zakázať, alebo pre plugin pomocou global_complete hák, sada exekučný príkaz na 1001 bodov. Budete to všetko Admin CP.
Ak potrebujete viac tipov dajte mi vedieť, budem rád pomôže
Snažil som sa vypnúť všetky global_complete hák plugin (okrem vBET a vBSEO samozrejme), ale stále prekladá.
Budem musieť prejsť každý výrobok sa a zakázať ho jeden po druhom nájsť vinníka.