Mēs zinām, kur exacly ir bug. Esam atraduši vbet_global_start funkciju vBET php failu.
droši vien, mums iet slikti url vBulletin funkciju (exec_header_redirect).
Michał strādā par to.
Mēs zinām, kur exacly ir bug. Esam atraduši vbet_global_start funkciju vBET php failu.
droši vien, mums iet slikti url vBulletin funkciju (exec_header_redirect).
Michał strādā par to.
Nav problēmu, mums tiešām ir nepieciešams noteikt šo problēmu asap
Done Atvainojiet jums bija jāgaida. Risinājums tiks iekļauta nākamā release. Mums jau izmanto to mūsu forumu, tāpēc jauno post redirection ir darba naudas sodu šeit.
Lai ātri noteikt, lūdzu:
1. Rediģēt includes / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. Find:
3. Aizstāt ar:Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
Es redzu nosaukumu, kas jūs aprakstīts 2 jautājumus viens pavediens. Bet Kamil apstiprināts tikai viens no tiem. Pastāstiet, kā tieši jūs zīmes forumu lasīt. Es tikai nevaru atrast šādu iespēju - iespējams, meklē nepareizā vietā,
I pārbauda to mūsu testa forums, un man nav šo kļūdu. Viss strādā pareizi.Code:404 error
Tātad, lūdzu, sūtiet uz Michał (vbet) Pilnu piekļuvi AdminCP un PM FTP. Viņš mēģinās rast risinājumu un noteikt to!
Paldies
Es joprojām gaida atbildi. nav atbildes - Es pieņemu, ka ir ok.
Ja nē ok, lūdzam rakstīt šeit, un es atdarīšu šo pavedienu vēlreiz
Šis jautājums joprojām pastāv, jo forumdisplay, Ja es noklikšķiniet uz bultiņas, lai goto jaunu post pavedienu, tā vienmēr ņem mani uz pirmā pastu, ne pirmo nelasīto ziņojumu.
Reģistrācija manā forumā, un jūs redzēsiet to.
Ja es atslēgt vbet, jautājums iet prom.
Pēdējo reizi Snake; 11-08-10 pie 23:39.
Modernizētas, lai 3.3.5 un visiem URL jautājumiem, šķiet nemainīgs, tāpēc nav problēmu, thanks.
ok
paldies, lai apstiprinātu