ما می دانیم که در آن exacly اشکال است. ما آن را در عملکرد vbet_global_start در فایل پی اچ پی فعال تصدی در بر داشت.
احتمالا ، ما از عبور از یک آدرس بد به تابع اصلی (exec_header_redirect).
میشل در حال کار بر روی این.
ما می دانیم که در آن exacly اشکال است. ما آن را در عملکرد vbet_global_start در فایل پی اچ پی فعال تصدی در بر داشت.
احتمالا ، ما از عبور از یک آدرس بد به تابع اصلی (exec_header_redirect).
میشل در حال کار بر روی این.
مشکلی نیست ، ما واقعا نیاز به یک تعمیر برای این مشکل ASAP
انجام شده با عرض پوزش شما تا به حال به صبر. راه حل خواهد بود در نسخه بعدی گنجانده شده است. ما در حال حاضر با استفاده از آن را در فروم ما ، به طوری تغییر مسیر پست جدید است کار خوب در اینجا.
برای تعمیر سریع لطفا.
1. ویرایش شامل / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. مشاهده :
3. به جای توسط :Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
من در عنوان است که شما 2 مسائل ، در یک موضوع را ببینید. اما کمیل تایید تنها یکی از آن. لطفا بگویید دقیقا چگونه شما را علامت گذاری انجمن بعنوان خوانده شده. من فقط می توانید گزینه جمله را پیدا نمی کند -- احتمالا دنبال را در جای خود اشتباه
من آن را در فروم تست ما چک شده و من این کار اشکال ندارد. همه چیز کار درست است.Code:404 error
بنابراین ، لطفا به میشل (فعال تصدی) برای دسترسی کامل به admincp شما و FTP توسط PM. او سعی خواهد کرد که یک راه حل برای پیدا کردن و تعمیر آن!
من هنوز منتظر پاسخ است. هیچ پاسخ -- من فرض کنیم که خوب است.
اگر OK نیست ، لطفا بنویسید و من این موضوع را دوباره باز
این مسئله هنوز هم وجود دارد ، در forumdisplayاگر فلش به اعضا کلیک میکنم از من به رفتن به تازه ترین پست موضوع ، آن را همیشه به من طول می کشد تا اولین پست ، اولین پست خوانده نشده است.
ثبت نام در فروم من و شما آن را ببینید.
اگر من غیر فعال کردن فعال تصدی ، این مسئله می رود.
آخرین ویرایش توسط Snake. 11-08-10 در 23:39.
ارتقا به 3.3.5 و تمام مسائل مربوط به URL های به نظر می رسد ثابت است ، بنابراین هیچ مشکلی ، به لطف است.
خوب
تشکر برای تایید