Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 3 gada 3 FirstPirmkārt 123
Rezultāti 21 līdz 26 gada 26

Thread: Title translation saīsināšanu in vBadvanced (nesenā tēmas)

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Tu nevari sniegt man citi risinājumi? Es gribētu DoItMyself tā, ka nākotnē es zināšu, ko darīt bez bothering ikviens par katru atjauninājumu.

Tāpat kā es teicu viss, kas man ir jādara, lai noteiktu kļūdas, ir noklikšķiniet rediģēt (touch neko), tad saglabājiet, lai iegūtu titulu darbojas pareizi.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja mario06 View Post
    Es gribētu, lai noteikt to pats, dod man dažas iespējas, lai es varētu izmēģināt, kad es noklikšķiniet uz rediģēt pavedienu (Man nav nekam pieskarties), tad nospiediet Saglabāt viss strādā labi nozīmē, ka tā rāda labi.
    Ja es saprotu pareizi - ja nosaukums ir bojāta, un jūs, rediģēt un saglabāt nemainot neko, tad tas tiek labots? Un kā tas meklē jaunu tēmu - ir ir bojāts vai nav OK?

Arī - Es joprojām gaidu piekļuves informāciju, lai varētu atrisināt šo jautājumu. Tajā brīdī jūs turiet to pats. Lūdzu PM piekļuves informāciju, lai mēs varētu atrisināt šo jautājumu un aizveriet to.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja mario06 View Post
    Tu nevari sniegt man citi risinājumi? Es gribētu DoItMyself tā, ka nākotnē es zināšu, ko darīt bez bothering ikviens par katru atjauninājumu.

Tāpat kā es teicu viss, kas man ir jādara, lai noteiktu kļūdas, ir noklikšķiniet rediģēt (touch neko), tad saglabājiet, lai iegūtu titulu darbojas pareizi.
    Un atkal - mums ir vajadzīga piekļuve jūsu forumā. Mums vispirms ir atrast cēloni jautājums, lai varētu noteikt to. Un mēs meklēsim risinājumu, kas tiks iekļautas nākamajā presei - lai mēs aizpildīt atrast risinājumu, kas neprasīs nekādas izmaiņas katrā atjauninājumu.

Tajā brīdī mēs nevaram sniegt jums DoItYourself risinājumu, jo mums nav risinājums, un jūs tur mums atrast to. Ja vēlaties, lai to atrisināt - lūdzu, sniedziet mums piekļuvi. Ja jums ir zināms par drošības jautājumiem, tad, lūdzu, izdarīt pagaidu kontus, lai mums, vai mainīt paroles dažiem pagaidu, vai izveidot testēšanas gadījumā jūsu forumā ar reproducēt jautājumu.
    Pēdējo reizi vBET; 10-08-10 pie 00:10. Reason: typo

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Ja es saprotu pareizi - ja nosaukums ir bojāta, un jūs, rediģēt un saglabāt nemainot neko, tad tas tiek labots? Un kā tas meklē jaunu tēmu - ir ir bojāts vai nav OK?

Arī - Es joprojām gaidu piekļuves informāciju, lai varētu atrisināt šo jautājumu. Tajā brīdī jūs turiet to pats. Lūdzu PM piekļuves informāciju, lai mēs varētu atrisināt šo jautājumu un aizveriet to.

Lai tā darbotos.

1. Noklikšķiniet uz rediģēt
    2. Nerīkoties
    3. Just saglabāt
    = Works 100% nozīmē, ka nekas ir bojāts!
    Pēdējo reizi kamilkurczak; 19-08-10 pie 08:52.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tātad, varbūt tas jau ir atrisinātas, un, ko jūs redzat ir tikai kešatmiņā slikts rezultāts no iepriekšējās versijas. Pastāstiet, kā tā darbojas pilnīgi jaunu pavedienu - ir rezultāti, ir OK, tad (nenorādot manekena rediģēt soli). Ja OK, tad es domāju, ka jautājums vairs nepastāv, un mēs varam slēgt šo jautājumu

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

nav atbildes - tāpēc es saprotu, ka ir atrisināta. Ja nē, lūdzu rakstīt šeit, un es atdarīšu šo pavedienu vēlreiz.

Lappuse 3 gada 3 FirstPirmkārt 123

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •